Herald2133 i jego ból dupy :D

https://zapodaj.net/92e52778616cd.png.html Może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego gdy zacząłem ignorować głupotę tej osoby ze zdjęcia to teraz ona chodzi codziennie po moich komentarzach żeby dawać dislike i reportować? :smiley: ewentualnie zostawić jakiś głupi komentarz całkowicie nie związany z niczym. Rozumiem że może go dupa boleć bo jest graczem Dauntlessa, no ale bez przesady. Może ktoś mu poleci jakąś dobrą maść na ból dupy? :smiley: Współczuje mu że nie ma co robić i szuka tylko postów moich żeby reportować :smiley:

(jak widac po fotce nawet z multikonta mnie unlikował ^^ )

herald aktualnie w każdym temacie broni downlessa bo kupil jakiegos paka za hajs matki a wszedzie hejtuje blessa :smiley: śmieszne to tylko powiedz cos na downlessa zle i juz masz heralda za chwile wyzywającego twoją matkę ;D a sam chodzi po wszystkich tematach blessa i sam tworzy zeby udowodnic ludziom jaka to slaba gra bo jakis gruby streamer poweidzial ze jest slaba :d

najlepsze jest to ze ci ludzie maja w dupie jego opinie bo wlasnie dobrze się tam bawią a on krąży po forum :smiley:

Ładnie nam się pan tutaj przedstawił pisząć “downless” zamiast poprawnego tytułu gry.

to z reddita :slight_smile: spodobało mi się

Ma najwyraźniej za dużo wolnego czasu, a jego życie nie jest zbyt ciekawe, nudzi się i troluje po forach bo od początku liczył, że Bless bedzie darmowy a tu taka niespodzianka i teraz nie ma w co grać bidak.
Co do downlesa sam gram i tak zawartość starcza maks na 2 dni póki co, więc nie ma co porównywać, juz nie pisze, ze gra potrafi zrobić nam przykre DC podczas bicia bossa :slight_smile: