Hero of the obelisk zbieram graczy

W związku nadeściem nowej gry Hero of the obelisk szukam graczy ,kturzy dostal sie do zamknientej bety , oczywiscie zabraszam na ts tsgamearena.pl na kanał Flaszeczka . Na Kanale panują zasady czyli: nie wkurwiany ludzi bez powodu , nie przeklinamy, i wiek nie ma znaczenia , warzne żeby był normalny (wmiare).

warn_ico.png
Słownictwo, ortografia i nazwa kanału ~ NS

Polecam słownik ortograficzny :)

A co do tematu to moze wbije :)

Chętnie zagram, ale od razu gildii nie polecam robić. Jak gra mi się spodoba, to pomyśle nad gildią. Nie chcę robić gildii, a potem żałować że straciłem tylko czas, bo gra nie jest warta mojej uwagi.

Też bym pograł ale nie mam klucza, jeżeli jest tu ktoś kto przypadkiem ma klucz, to proszę o pm.

@edit

Okej, już mam, dostałem od GM'a. Jutro zagram.

Klucze rozdają akurat na http://mmohuts.com/giveaways/hero-of-the-obelisk-cbt-key-giveaway

Mi się gra pobiera w ślimaczanym tempie. Mam już z 40%. Wcześniej nie można było pobierać tego, bo u mnie był szary guzik do pobierania. Gdyby dali czas na pobrani wcześniej tej gry :/ .

Był szary ale nadal można było kliknąć i ściągać ;)

Ktoś wbija na Open Bete? Może udałoby się zebrać jakieś party na start?

kiedy startuje OB? chętnie zagram, graficznie gra przypomina mi jedną z najlepszych gier w które grywałem Eden Eternal, jeśli możecie to powiedzcie kiedy startuje OB. Z góry dziękuje

Wczoraj o 21.

Ktoś chetny do wspolniej gry pisac w grze Nick: Sony

Gra ktoś? xD

Gramy, juz jest Polska gildia, i jest w niej pare osób.

Piszcie do Nicki lub Lirika w grze. Z reguły gramy na ch2 .

Warta uwagi ta gra? Ktoś by mógł się wypowiedzieć z dotychczasowego doświadczenia ?

Przyjemnie się gra :D

W związku nadeściem nowej gry Hero of the obelisk szukam graczy ,kturzy dostal sie do zamknientej bety , oczywiscie zabraszam na ts tsgamearena.pl na kanał Flaszeczka . Na Kanale panują zasady czyli: nie wkurwiany ludzi bez powodu , nie przeklinamy, i wiek nie ma znaczenia , warzne żeby był normalny (wmiare).

warn_ico.png
Słownictwo, ortografia i nazwa kanału ~ NS