Hero of the obelisk

Siemcia , jest może jakaś polska Gildia ? gra jest świetna i będę w nią grał na 200% więc gildia by mi się przydała :3

Divinity, jest to gildia ludzi z worda ale przyjemnie się gra, nick gma: Shiroepl

Gra jest P2W??

Nie. W grze nie trzeba nawet grosza wydać :).

aha to będe grał :D

Dobry sposób na nudę.

Ja póki co jestem w trakcie ściągania. Myślę, że trochę sobie w tą grę pogram bo wygląda zachęcająco ; )

Ja też dopiero co sciągam tylko bardzo powoli sie pobiera jak włącze to jest ok leci po 400-500 a potem spada d0 50-200 ;/

Heh to i tak masz dobrze bo mi się ściąga z zawrotną prędkością 30-50 kb/s ; ) Mam nadzieje, że gra będzie warta straconego czasu na jej ściąganie xP

Ja też myśle że się opłaca :D a nawet nie wiem czy mi pójdze na moim Pseudo Laptopie xD

No zagrałem i... no mam mieszane uczucia. Mimo, że jest fajny drop w dungeonach, to jednak grafika i muzyka strasznie odrzuca. Tylko 3 klasy i brak mojego ulubionego assassina, rąbnięte sterowanie kamerą i dziwnie wysokie wymagania także nie zachęcają. Jestem na nie wiem :(

serwery są full . Zabawa świetna :) Polecam proffke cleric .

Tylko 3 klasy i brak mojego ulubionego assassina, rąbnięte sterowanie kamerą

Klas jest 6 - na 10 lvl'u masz do wyboru specjalizacje. Co do sterowania, to jest ono bardzo przyjemne. Przynajmniej dla mnie. Intuicyjne, praktycznie takie samo jak w innych grach mmorpg. A co do grafiki i muzyki - jak dla mnie są świetne. Czuć taki mangowy klimacik, po odpaleniu raz aż chce się wrócić. Ja mam takie zastrzeżenie, że gra jest trochę za łatwa. Ale mam dopiero 12 lvl, więc może coś się zmieni.

Mi się gra bardzo podoba i Mam pytanie. Jak przejde dungeona zabije boss i wyskakuje i losuje przedmioty to co mam kliknąc? do wyboru jest Reserve i Recive (chyba tak :D) i Drugie Pytanie co to jest i do czego służy Armor Enchament Stone (chyba jakos tak xD) ??? O i jeszcze jedno wbijam Lv to rozdaje jakies staty???

Dając "reserve" następnym razem przy robieniu tego dungeona masz większą szansę na uzyskanie lepszego itema ;) Receive to standardowo, dostajesz to co wylosowałeś.

Kamyczek służy do wbijania plusów do zbroi ;) są też takie do broni. Przy wbijaniu lvl można rozdawać tylko passive skille którą są strasznie podobne do tych z Lol'a ;) ale to dopiero po 10 lvl.

Gra jest bardzo łatwa jednak bardzo przyjemna. Mimo takiej grafiki bardzo fajnie się expi, jest dużo osób, nie ma problemu ze znalezieniem party. Na 19 i 29 lvl są hardcore dungeony na których jest już większy poziom i można łatwo paść. Osobiście mam 27 clerica i byłem na 29 hc z 5 razy i ani razu go nie zrobiłem :) z random party. Ogólnie to bardzo polecam :) niedługo zwiększają lvl capa do 35 z tego co wiem ; P

Aha dzieki a jak wbic to do zbroi?

Prawy na kamyczek, lewy na zbroje ; o Tylko pilnuj żeby lvl kamyczka pasował do lvl zbroi ;)

OK dzieki ;)

Byłabym chętna do gry. Dopiero zasysam, ale chyba nie mam nic lepszego do roboty. Chętnych na kooperację zapraszam na PW ze swoimi skajpajami - ale ostrzegam, gryzę jakem choleryczka. ;)

A jak z pvp? Przyjemnie się zabija?