Witam mam 3150 ip na jakiegos hero :)
Jakiego byście polecili ?? :)
Witam mam 3150 ip na jakiegos hero :)
Jakiego byście polecili ?? :)
Najpierw powiedz co cie interesuje : mag ap carry tanker?
Podaj jakies cechy.
Najbardziej ap i ad
To może napisz kim do tej pory Ci się dobrze grało bo "ap i ad" wiele postaci.
AP i AD to są wszystkie postacie xd Nie ma chara, który by nie używał ani tego, ani tego xd
Dobrze mi sie grało
Xin zhao
LeBlanc
Fiddelstick
Master Yi
Tryndemare i wiele innych.. Nie bede sie dalej rozpisywał
Jeżeli lubisz supportem grać to lux jest w pytke, a late game może nieźle namieszać w oddziałach wroga. Stun, slow, MS i świetne ulti nic dodać nic ująć
Sam wyciskam po 12/1/6 itp. zależnie od tego jak długo trwa gra. Team bezemnie jajco zrobi w TF
@up - Lux ma snare a nie stun. Jeżeli lubisz i ap i ad to kup hybrydę - Akali - ona hcyba kosztuje 3150. Trudny początek, ale za to uczta, w mid i end gamie
Nom tez myslałem moze by akali kupic ale jeszcze myslałem nad Udyrem i Garenem
Udyr - Bardzo dobra postać zarówno na linii jak i w dżungli(najlepiej do dżungli), tyle że ciężko jest go ogarnąć.
Garen - Postać dobra, świetny early game, może być DPS'em jak i Off-tankiem/tankiem(Najlepiej robić go pod Off-tanka wdł. mnie)
Jak chcesz AP i AD to polecam Akali, sam gram nią cały czas, (no chyba ze pod team musze zagrac czyms innym ;d),
Gra sie swietnie, do 6 lv dosc ciezko, chyba ze masz jakiegos ranged'a ze soba na linii, po 6 zaczyna sie twoja gra, swietny gank, jak juz kogos zlapiesz na combo, walniesz exhausta to nie ucieknie , zwlaszcza jak masz Rylai'a, Frozen Malleta ^^
Nom a najbardziej kogo polecacie z tych 3 ??
Akali Udyr czy Garen
To juz zalezy jak lubisz grac:
Akali - Sin
Udyr - Jungle
Garen - Tank/Offtank
Ja preferuje Akali, ale potrzeba zgranego teamu , dobre DMG, hp wystarczajaco jak dla mnie, chmurka ^.-
Dzieki kupie akali :)
Mozna zamknac temat
"Akali - Sin" < what mean Sin ?
A ja preferuje Udyra, nie musi iść nawet do dżungli, na lane też się nieźle ora.
Garenem nie gram bo op jest;s
I Kolejne pytanie jakiego hero kupic a sam nie wie czego chce jak by sam se nie mogl wybrac ale szkoda gadac codzienie pare tematow jakiego hero kupic.
Hyberius masz akis problem???
Chyba to tego jest forum i temat lague of legends ??? Wiec zostawie to bez komentarza
Heimerdinger 3150
ale poczekaj do rotacji, bo prawdopodbnie będzie za free
A kup se jaxa, mistrz wszystkich rozgrywek
Tylko fajnie , że jax został znefiony o 60%