Heroes and Generals ! Pytanko!

Witam ;)

Zabieram się za ta gierkę od jakiegoś czasu jednak strasznie odrzucają mnie komentarze ze steam. Chciałem was spytać jak to jest z tym P2W. Podobno naprawa sprzętu czy uzupełnienie amunicji(jeśli dobrze zrozumiałem) kosztuje bardzo dużo i sporo trzeba się nazbierać żeby coś takiego zrobić czy to prawda ?

ofc nie jest to prawda, za kazda bitwe dostaje sie od 2-4k, nawet jesli grasz przecietnie, uzupelnienie amunicji + naprawa pojazdu kosztuje do 1k, nie wiem jak to jest pozniej, ale tak to wyglada na poczatku.

btw. nigdy nie wyszedlem na minusie z bitwy, nawet jesli wbijalem sie czolgiem w srodek i caly czas padalem + strzelalem gdzie popadnie

@wlasnie wbilem do gry i sprawdzilem jak to wyglada, za naprawe i uzupelnienie ammo placi sie po 100-200, wiec sa to grosze

To zależy. Za jakąś broń przeciwczołgową, bazookę, płaci się dość duże sumy, ale w dalszym ciągu nie będziesz na minusie, chyba że nie będziesz uzupełniał na bieżąco, bo wtedy może być dużo do zapłaty, a jak zepsujesz do końca to jak za nową broń.za wygrany mecz faktycznie, od 2 do nawet 6k zarabiasz.

@up, to nie do końca prawda

Jeżeli włożyłeś jakies drobnostki do upgradu broni to jest tani w uzupełnieniu...

ja grając np snajperem mam włożone modyfikacje do broni za 150k i miny przeciw piechocie które też nie są tanie. Jeżeli strzelał bym na prawo i lewo oraz podkładał bomby lub rzucał drogimi granatami to bym może i 5k+ do tyłu był po takiej rundzie.

taka ciekawostka, że jak wejdziesz do gry która trwa od jakiegoś czasu i zaczniesz sztrzelać to prawie zawsze wyjdziesz na minus. Więc najlepiej wchodzić na nowo rozpoczynające się bitwy.

Dlatego najlepiej mieć kilku żołnierzy

Mój infanty ma założonego tomsona bez upgradów i tanie miny przeciwczołgowe. Po dobrze rozegranej walce potrafie wyciągnąć nim 7-10k za runde i to właśnie on słuzy do zarabiania w razie gdy reszta by zawiodła

Przez pierwsze kilka-kilkanascie godzin gry nie będziesz miał dużego wyboru broni i pojazdów, więc dobrze zarobisz a pozniej sam ogarniesz jak to idzie

Gra jest świetna, polecam przynajmniej przetestować i nie czytać głupich komentarzy noobów którzy przyszli z csa i teraz płaczą, że grają jak rambo ale coś nie działa. W grze nie ma pay2wina, wszystko można odblokować nie wydając ani złotówki. Jedynie kupno skinów do broni lub innego munduru niż standardowy wiąże się jakimiś opłatami. Nigdy jeszcze nie wyszedłem na minus, ew. było blisko że to co zarobiłem musiałem wydać na naprawe i amunicje do samolotu i to też tylko na początku, potem jak troche skilla złapiesz to nie istnieje taka możliwość żeby wyjść na minus.

Dzieki za odpowiedzi ! Pobieram ^^

P2W jest lekki, otóż osoba z premium może mieć 2 odznaki, które dają małe bonusy typu więcej życia, szybsze przeładowanie działa w czołgu itp, gdzie osoba f2p ma tylko 1 odznake.

P2W jest lekki, otóż osoba z premium może mieć 2 odznaki, które dają małe bonusy typu więcej życia, szybsze przeładowanie działa w czołgu itp, gdzie osoba f2p ma tylko 1 odznake.

Lekki,ale w przypadku niektórych odznak to są one niepotrzebne przez co jest taki "lekki"(przykładem jest przydatność przeładowania działa w czołgu,bo znając grę to nie zdążysz naprawić czołgu a już ktoś trafi z miny lub broni p-panc).

Do autora:Jak będziesz grał głównie starcia od początku to nie będziesz się martwił o in-game cash.

Polecam gra swietna za kase mozna mec wsio ale to ne ma znaczenia bo mozna odblokowac poprzez gre. Poczatki sa ciezkie ale pozniej jest sama przyjemnosc. Co do uzupelniania jest todrogie i kazdy ded czy respawn zjada uzupelniene. Ale mozna to ominac i nie brac tych skrzyn na mapie iest kilka oraz bron ppanc i karabin. Najdrozsze jednostki w utrzymaniu to piechota ppanc i tanki. Tankiem zeby zarabiac trza dbac o maezyne, co do pechoty miny drogie sa, bazooka tez tania nie jest. Do zarabiania nadaje sie karabin samopowtarzalny i jakis pm bez zadnych dodadkow czy pojazdow.

Witam ;)

Zabieram się za ta gierkę od jakiegoś czasu jednak strasznie odrzucają mnie komentarze ze steam. Chciałem was spytać jak to jest z tym P2W. Podobno naprawa sprzętu czy uzupełnienie amunicji(jeśli dobrze zrozumiałem) kosztuje bardzo dużo i sporo trzeba się nazbierać żeby coś takiego zrobić czy to prawda ?