Heroes & Generals - Drużyna

Wlaśnie ja też u mnie jest jeden serwer praktycznie gdzie ktoś gra i i jedyny full reszta 1/16 czy tam 1/18 dlatego zrezygowałem z gry bo nikt nie gra. Może ktoś wytłumaczyć to ?

poczekaj do rana ;p gry startuja jak graczy wysylaja jednoski do gry (ktorymi sie gra) a jak generałowie śpia to nie ma kto wysłas jednostek bohaterom wiec gra nocami stoi

a wy jestesice t1 co zmniejsza jeszcze bardziej wyszukiwanie gier do low tieru

od rank3 na tier 2 macie juz normalnie mase gier

Nie ogarnąłem w ogóle :D Jak generałowie ? Boty wysyłają ? Jak to w ogóle działa w tej grze bo mnie to ciekawi

Też nie ogarniam , wczoraj wieczorem grałem 2 gry jakoś brało szybko nie wiem udało się ?. 16 killi na 5 deadów. Przydzieliło mnie do jednostki pancernej. Teraz wgl startuje w czołgu ale bez broni. A chciałbym znów grać szturmowym , bo jak się kampia to musiałem wyjść z czołgu i kampiłem za skrzynka 4 minuty żeby zdjąć aliantów z noża jak kampili na strychu.

dziala to tak

masz pola na mapie i np chcesz cos podbic wiec wysylasz
Light tank crew
Infantry

a axis ma tam juz
Infantry 2x
i powiedzmy motorized infantry

dziala to tak ze my mozemy w tej rozgrywce uzywac piechoty 64 spawny i druzyna i lekkie czolgi 16 LT i 32 piechoty tank crew
a axis ma 2 teamy po 64 spawny inf i 1 team 64 spawny 16 samochodów

innymi slowy w trybie fps gramy tym co dadza nam generalowie a generalem jest kazdy z nas

Ja nie wiem z czym wy macie problem ja jako zwykly żołnierz biore wybierz losowa gre i odrazu mi znajduje,ale jak chce grac np spadochroniarzem to juz dluzej bo musi dostosowac gre do spadochroniarza.

Ja wczoraj chciałem zagrać pilotem to czekałem z 15 minut i dałem sobie spokój w końcu.

Jak zmienić klasę np. z pilota na piechotę?

3 rozgrywki i gra zapyta cie raz jeszcze:D

ale mialem epicka rozgrywke ;p z jakims randomem zastawiliśmy sie w punkcie przejazdu pojazdów Axis ;p :D:D:D NO MORE TANKS! ;p chciałem okraść jeden ale nie bylo opcji -.-

A ja trafiłem na mecz gdzie po odrodzeniu w czołgu od razu zostałem zbijany przez kamperów z bazukami na respie...

Gra ktoś? Ma zgraną grupę? Szuka nowych członków?