Heroes & Generals - Drużyna

Gra ktoś? Ma zgraną grupę? Szuka nowych członków?

ja gram z 1 kolega mamy 9rank póki co :D baaardzo fajnie sie gra

A ja mam pytanie z innej beczki jak wygląda optymalizacja teraz i czy łatwo znaleźć grę? I czy istnieją większe polskie klany? I jak wszystko na pozytyw to chętnie też bym z kimś pograł:)

A ja mam pytanie z innej beczki jak wygląda optymalizacja teraz i czy łatwo znaleźć grę? I czy istnieją większe polskie klany? I jak wszystko na pozytyw to chętnie też bym z kimś pograł

Ja to samo, co z tą optymalizacją? kiedyś jak była Beta to straszeni mało FPS miałem.

z optymalizacja.. hm... walki sa 18x18 na bardzo duzych mapach z pojazdami itp... wiec tak kompa trzeba miec no nawet takiego dobrego u mnie jak jest mgla to spadek do 35-40 fps

z optymalizacja.. hm... walki sa 18x18 na bardzo duzych mapach z pojazdami itp... wiec tak kompa trzeba miec no nawet takiego dobrego u mnie jak jest mgla to spadek do 35-40 fps

Procesor: Intel® Pentium® CPU P6000 1.80 1.80

Grafika: Intel® HD Graphics

Ram: 3,00 GB

Windows XP

A wejdzie na ten sprzęt? teraz jestem poza domem i nie mam dostępu do stacjonarnego.

Ok dzięki, pobiore i sprawdzę czy od bety się wiele zmieniło bo spadki były czasami wręcz kosmiczne:) jakby ktoś był chętny razem pograć to zapraszam na PW.

@UP nie poznasz tej gry teraz ;p

2xUP nie ma opcji... bedziesz mial taaakie low fpsy ze sie powiesisz przy pc... na zintegrowanej karcie takie mapy beda doslownie katowac twoje oczy... ale mozesz spróbować moze jak pogrzebiesz sie w setting.ini cos wyskrobiesz

Procesor: Intel® Pentium® CPU P6000 1.80 1.80Grafika: Intel® HD Graphics Ram: 3,00 GBWindows XP A wejdzie na ten sprzęt? teraz jestem poza domem i nie mam dostępu do stacjonarnego.

Intel® HD Graphics 4000? Jeżeli tak to mogę ci sprawdzić jak to na niej wygląda

Edit@

Wartoo pograłem chwile i w porównaniu do bety to jest całkowicie inna gra jak najbardziej polecam.

To jeżeli znajdą się gracze z drużyną to chętnie dołącze mój nick to Sakret.

Sam próbuje do tego 9 dobić żeby ze snajperką latać;p

recon to kupa nie napalaj sie tak ;p lepiej odblokowac m19 scoped na zwyklym żołnierzu

Intel® HD Graphics 4000? Jeżeli tak to mogę ci sprawdzić jak to na niej wyglądaEdit@Wartoo pograłem chwile i w porównaniu do bety to jest całkowicie inna gra jak najbardziej polecam.

Mam niestety tylko Intel HD Graphic :P

a na 4gb ram athlon x4 i radeon 5670 pojdzie?

spokojnie ;p ja nie wiem waxy to 500mb po prostu sprawdz

Ja też bym chętnie popykał. Gram od tygodnia po USA ale teraz wojna tak szybko leci, że zmiana stron to nie problem :D. O której jesteście w stanie grać? Można by było się zgadać na jakiś ts albo skype.

Nie ma już lagów w czasie gry? I ściszyli już te dźwięki?

Ja lagow nie mam,gra sie bardzo fajnie i wielki + ze gra jest bardzo realistyczna.Dzwieki niestety nie wiem dokladnie o jakie ci chodzi.

Tak mało ludzi w to gra że nie może mi znaleźć rozgrywki??

najpier jak masz mniej niz rank 3 to jestes 1 tier i masz inne rozgrywki niz t2 czyli wszyscy od rank 3 w gore

Tak dopiero zaczynam grę ale widzę o tej porze jak nie może nikogo znaleźć to pograne...