Heroes III - 2 Team'y

To nie jest bzdura :)

Fajnie, że się zgłosiłeś, ale napisz może jeszcze godziny grania bo jak na razie REAPER jest najaktywniejszy w temacie i najbardziej chętny.

Pozdrawiam.

Ja mogę grać jak tylko zainstaluje i ogarne ten programik :D

Skoro nekro zbanowana bo ma nekromancje, to banujemy też zamek bo ma wskrzeszenie : >

Ale nekro jest po prostu OP! :<. gram w hiro tyle lat wiem:p. czekam na namiary ts src="<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/default_curlylips.png" alt=":3">

Ja się na nich wychowałem ;) Zamek jak każdy inny, po prostu ma inny atut i to wszystko.

Nie grałem dość sporo nekropolią, ale jak to było? Stracimy 300 szkieletów to po walce zyskamy ich 500? - Tsubaki, dla Ciebie to fair?

To nie tak ; ) To jest suma wszystkich straconych jednostek i z tego chyba 30% w szkieletach.

Podajcie TS 3 chętnie pogram ; p

Witam.

Na pewno każdy z was grał w tą grę. Więc nie ma co tłumaczyć ^^ o co w tej grze chodzi :P

Mam nadzieje że zbierze się ekipa po 4 osoby w teamie oczywiście możemy grać każdy na każdego jeżeli większość będzie tak chciała.

Szybkie info:

- Mapa będzie wtedy XL + Podziemia (Losowa)

- Tura (ustalimy czas)

- Gramy przez GameRanger'a

- Heroes III Złota Edycja (obydwa dodatki)

- Gramy codziennie* w godzinach wieczornych możemy nawet po 2 godzinny od 22:00 do 24:00. Mi to obojętnie.

- TeamSpeak3 (O IP, kanał i hasło pisać na PW)

- Nekropolia zbanowana!

W razie pytań proszę pisać pod tematem lub na PW.

Pozdrawiam i zapraszam ;)

* -Nie każdy ma codziennie czas więc będziemy grać tak żeby każdemu pasowało. Jeżeli ktoś nie będzie miał czas żeby grać w następny dzień to zrobimy sobie przerwę.