Heroes III - 2 Team'y

Witam.

Na pewno każdy z was grał w tą grę. Więc nie ma co tłumaczyć ^^ o co w tej grze chodzi :P

Mam nadzieje że zbierze się ekipa po 4 osoby w teamie oczywiście możemy grać każdy na każdego jeżeli większość będzie tak chciała.

Szybkie info:

- Mapa będzie wtedy XL + Podziemia (Losowa)

- Tura (ustalimy czas)

- Gramy przez GameRanger'a

- Heroes III Złota Edycja (obydwa dodatki)

- Gramy codziennie* w godzinach wieczornych możemy nawet po 2 godzinny od 22:00 do 24:00. Mi to obojętnie.

- TeamSpeak3 (O IP, kanał i hasło pisać na PW)

- Nekropolia zbanowana!

W razie pytań proszę pisać pod tematem lub na PW.

Pozdrawiam i zapraszam ;)

* -Nie każdy ma codziennie czas więc będziemy grać tak żeby każdemu pasowało. Jeżeli ktoś nie będzie miał czas żeby grać w następny dzień to zrobimy sobie przerwę.

Temat wyczyszczony na prosbe autora.

Dzięki Dzz i Kristal za wyczyszczenie tematu i odblokowanie!

@Topic

Odnawiam temat, mam nadzieje, że będzie tyle samo lub nawet więcej osób mimo iż jest rok szkolny.

Zedytowałem pierwszy post myślę, że się wszystkim podoba taka mała zmiana.

Jeżeli ktoś ma jakieś propozycje/zmiany to śmiało pisać w temacie.

Pozdrawiam.

Z chęcią się do was przyłączę. Ekipa z która grałem w H3 rozpadła się dawno temu, a szkoda. "Ustawienia" bardzo mi się podobają, odezwę się na gg bądź na PW. Pozdrawiam

czemu nekropolia zbanowana? :C

Macie mój miecz! Zaklepuję Bastion :rolleyes:

czemu nekropolia zbanowana? :C

Ze względu na szkielety i nekromancje.

Pozdrawiam :)

Przyjmijcie mnie do grupy. LOCHY moim wyborem. Czarne smoki zaleją wasze niebo niczym w najstraszniejszych legendach :)

Widzę, że już 3 osoby będą grać na 100% :) Mam nadzieje, że jeszcze kilka osób dojdzie.

Poczekam jakoś do soboty do godziny 20. Jak do tego czasu nie zbierze się 8 osób to zagramy z komputerem (chyba nikomu nie będzie to przeszkadzać) i tak myślę o 22:00/22:30 zaczniemy pierwszą partyjkę - Odpowiada każdemu?

Pozdrawiam.

Mi odpowiada jak najbardziej :)

Jeśli na win7 64 mi się uruchomi jak najbardziej sie piszę, najlepsza część Heroes, spędziłaem kilka wspaniałych lat na niej ze znajomymi ;) , jedynie muszę z przykrością zaznaczyć że w Sobotę to o tych porach ja spożywam alkohol więc nie było by mnie , lecz nie oznacza to że w Niedzielę bym mógł zagrać :). Tak więc był bym chętny do dołączenia do was moi drodzy ;)

Ładnie, ładnie. Razem ze mną to już 5 osób chętnych :) Hmm... to może inne godziny niech każdy z was napisze jakie mu odpowiadają w ten weekend.

Oczywiście dalej zapraszam nowych graczy :)

Pozdrawiam.

22- do rana :D

Wszystko super i fajnie, ale dlaczego tylko ReAPER278 jest taki aktywny i chętny do gry? A reszta nawet nie potrafi napisać kiedy ma czas... eh.

No nic. ReAPER278 jak Ci to nie przeszkadza zagramy we 2 na komputery :D

To czo w końcu robimy z tymi herosami ^^? Dajcie datę i czas, a się pojawię :)

W tym tygodniu tylko napiszcie kiedy możecie i o której godzinie :)

Ja chętnie bym zagrał ; D

No ja jestem codziennie od 22- do białego rana można grać :>. Cały czas jestem chętny.

Wszystko, fajnie. Wszyscy chętni tylko dlaczego jak przyjdzie co do czego to siedzę sam na TS'ie?

Ja bym chętnie zagrał ; )

Co do nekropolii to bzdura, zamek jak zamek.