Nie byłem pewny gdzie wrzucić temat, więc proszę o przeniesienie w razie potrzeby.
Szybko i na temat. Gra jest na androida albo iOSa, gdzie w sklepie kosztuje około 9$, ale tutaj http://mgames.mmosit...app/301251.html można ją dostać w wersji Free.
Powiem szczerze, że nie spodziewałem się po tak małej gierce, tyle zabawy, bo zazwyczaj coś się instalowało i za 5 min wywalało z telefonu. W HoL Free, jest akcja (aż mi zwalnia mojego HTC), są questy, jest humor i jest Loot. 4 Klasy do wyboru, gdzie każda ma jakieś inne cechy (jedna ogarnia więcej dmg, druga szybciej wbija expa itp.).
Gra prosta i może zająć chwile podczas czekania na busa, czy na przerwach w szkole / pracy.
Oczywiście pewnie płatna wersja oferuje więcej bajerów, co może przyciągnąć na dłużej, ale jak na chwilowe granie, taki Heroes of Loot Free jest warty miejsca na naszym telefonie. Na razie mój rekord to lvl 5, dung 7.
Fajny trailer pokazujący zalety tej gierki.
Ostatnio urzekła mnie cut scenka, a szła mniej więcej tak (własna interpretacja i streszczenie scenki!):
*nasi bohaterowie stoją w skupieniu przed osobą, która została zamknięta w klatce i rozkminiają...*- Witaj ! Co możemy dla Ciebie zrobić? =)- Pomóżcie mi proszę ! 0_0- A co się stało ? :\*chwila niezręcznej ciszy*- ...jestem zamknięty w klatce do ch*a?!! >:|- Aha, a masz klucz ?- (no to przej*ne)