Heroes of Newerth ludzie do gry poszukiwani!

Cześć

Ze względu na to, że HoN przeszedł na darmową rotację pomyślałem, iż miło by było pograć MatchMaking z ludźmi znającymi podstawy oraz z mikrofonem (dobrze byloby uzywac teamspeaka)

Sam mam konto legacy i potrafię grać jednak random teamy z leaver'ami na samym starcie zatrzymały mnie na 1450 (około) mmr.

Im więcej osób tym lepiej: ) proszę pisać w temacie kto byłby chętny lub na gg :)

Pozdrawiam, Nirvey

//

Zapraszam na teamspeak s3.1stcav.pl - tymczasowo tam rozmawiamy : )

Spotkamy się w grze ;)

@Odświeżamy, nikt więcej nie chce grać?

Jak ściągnę (po weekendzie) to mogę trochę pograć. :P

Ja mogę pograć, ale nie wiem jak mi teraz idzie (dawno nie grałem w HoN) Jakby co to nick Silvero77

Ja we wszystkim jestem nowy i gram ;) Piszcie do Nirvey'a na gg. Trochę się zaskoczy że tyle ludzi skombinwoałem.

Okej . Jesli ktoś jest chętny na grę (również wspólną nauke) dodać w grze : Herbaciarz . Podam Wam TS i możemy zacząć ogarniać ;)

Ogarnia ekipe do Nirvey, piszcie do niego. GG ma podane w profilu.

Jeśli zgłosi się więcej osób możemy pokusić się o założenie klanu więc jeśli ktoś jeszcze chciałby z nami pograć proszę o kontakt :)

Ja własnie pobieram gre ;)

Miałem zaczac grac w lol'a ale wole w to pograc ;)

Ja bym z chęcią pograł, ale nie mam sprawnego micro...Mam konto legacy i coś tam ogarniam, obecnie siedzę w okolicach 1700MMR. Nick taki jak na forum ;)

Pisz do Nirveya

Dodajcie mnie w grze :Aegan312. Mam 1662 mmr więc pomogę w ogarnieciu :)

//odświeżam

Nadal szukamy ludzi, którzy znają chociażby podstawy HoN'a. Sami próbujemy wybić się z okolic 1500mmr i potrzebny nam ktoś kto pomoże. +18 byłoby dobrze: )

kontakt ; gg

Cześć

Ze względu na to, że HoN przeszedł na darmową rotację pomyślałem, iż miło by było pograć MatchMaking z ludźmi znającymi podstawy oraz z mikrofonem (dobrze byloby uzywac teamspeaka)

Sam mam konto legacy i potrafię grać jednak random teamy z leaver'ami na samym starcie zatrzymały mnie na 1450 (około) mmr.

Im więcej osób tym lepiej: ) proszę pisać w temacie kto byłby chętny lub na gg :)

Pozdrawiam, Nirvey

//

Zapraszam na teamspeak s3.1stcav.pl - tymczasowo tam rozmawiamy : )