Witam. Jako, że taki temat już powstał - chciałem go odświeżyć, jednak go nie znalazłem (przepraszam za moje 'gapiostwo' - w związku z czym w przypadku braku odpowiedzi proszę o skasowanie go).
Jakiś czas temu poszukiwaliśmy na tym forum z 'Nirveyem' ludzi do grania - chętnych zgłosiło się sporo, dla wielu jednak HoN okazał się za trudny, lub 'zbyt głupi' w porównaniu do LoLa w związku z czym po niemalże 2 tygodniach grania znów zostaliśmy sami. Szukamy więc ludzi chętnych do gry zarówno Casualowej jak i Rankingowej, gdzie jedynym wymaganiem jest mikrofon.
W związku z niską popularnością HoN'a wśród nowych graczy (na tle LoLa czy Doty 2), zdaję sobie sprawę, iż wielu z Was chętnych nie będzie, gdybyście jednak chcieli spróbować swoich sił w jedynym właściwym MOBA po Docie (oczywiście tej 'oryginalnej' a nie tym syfie, który ma czelność nazywać się DotA 2) - zapraszamy. Nie ma co się bać, szukamy ludzi na każdym poziomie ogrania - nawet na 0 - wszystkiego się nauczymy, tak więc nie ma co się bać
Jak już wyżej wspomniałem jedynym wymaganiem jest mikrofon oraz umiejętność podłączenia się do naszego kanału TeamSpeak3 .
Osoby zainteresowane proszę o pisanie w tym temacie nicków, abym mógł dodać Was w grze bądź osoby bardziej nieśmiałe - PM na forum - odpisuje na wszystkie.
Pozdrawiam i do zobaczenia w Newerth