Heroes of The Storm - Client

Witam, jako że niedługo staruje CBT HoTS'a chciałem sobie go pobrać by od razu zacząć grac, tylko pytanie jak go pobrać? Na stronce nie ma żadnego download'u, na aplikacji Battle.net też go nie ma. Wie ktoś może czy można go pobrać przed CBT i gdzie go pobrać?

Dopiero jak dostaniesz dostęp możesz go pobrać chyba, że zalogujesz się na konto osoby posiadającej dostęp i bezproblemowo pobierzesz grę na swój komputer.

Raczej nie ma takiej możliwości. Jedyne, co przychodzi mi do głowy, to poszukanie na jakichś torrentach albo tego typu stronach czy ktoś nie wrzucił całego zainstalowanego HotS'a.
Nie mniej, klient waży w sumie mniej niż 2 gb z tego co pamiętam, więc niewiadomo ile też nie będzie się ściągać:P
Ew. jak masz znajomego z dostępem to skopiuj od niego katalog z HotSem i potem przez launcher battle.net wskażesz miejsce gdzie masz to ściągnięte zamiast instalować i będzie działać

Właśnie nie mam żadnego takiego znajomego, a transfer tera padł mi do 50kbps, a jak jeszcze się wszyscy rzucą naraz 13-go... To pobranie zajmie z 20h, więc miałem nadzieje, że jakoś można pobrać szybciej... Przy okazji, może ktoś ma HoTS'a poprosiłbym tylko aby pobrać, nie chciałbym pogarszać statystyk.

Wszyscy się nie rzucą, bo ponoć klucze będą rozdawane falami, więc transfer nie będzie tragiczny.
Klient jeszcze dużo nie waży więc na pewno ściągniesz dość szybko (np w odrabianiu lekcji, pisanie eseju czy pomaganiu w obowiązkach domowych). Na razie to klucz dostań dopiero potem martw się o klienta ;)

No dobra. ale wiesz zawsze lepiej by było dostać dostęp i od razu grać, a 2gb trochę zejdzie, ostatnio pobierałem robocraft ok. 260gb pobieranie zajęło ponad 2h, więc chyba mnie rozumiesz...

PS. Nie jestem pewny czy to dozwolone, ale może ktoś użyczyłby konta na 1 noc, aby spokojnie pobrać?

http://heroes-of-the-storm.en.softonic.com/
Nie wiem czy aby na pewno działa, ale myślę że tutaj znajdziesz to czego potrzebujesz.
Może spróbuj z battlenet pokombinować czy nie znajdziesz tam opcji instaluj (settings/opcje i tam patrz)

pisz pm jeśli ten link wyżej nie bd działał, to ci udostępnię konto na chwilę ;)

baa, nawet możesz sobie pograć, bo mnie hots niestety nie zachwycił :P

@Gengin Niestety link przekierowywał na battle.net, ale dzięki za pomoc

@Sokoren Wielkie dzięki :)

@Sokren mam ten sam problem co kolega wyżej, napisałem do ciebie pm. Udostępniłbyś mi konto na czas pobrania?

Tak przy okazji skoro już rozmawiamy o MOBA ktoś wie może jak tam sytuacja z Dawngate? Jak się patrzę to widzę, że jakiś ostatni news na ich stronie był w Listopadzie...

Tak przy okazji skoro już rozmawiamy o MOBA ktoś wie może jak tam sytuacja z Dawngate? Jak się patrzę to widzę, że jakiś ostatni news na ich stronie był w Listopadzie...

Poszła do piachu

http://mmorpg.org.pl/forum/index.php?/topic/67435-Dawngate-do-piachu.-EA-Games-kasuje-(!)-swoją-MOBĘ...-zaledwie-6-miesięcy-po-Open-Becie#entry511692

I dobrze, bo to był praktycznie niczym się wyróżniający crap.

Co do zaproszeń do HotSa, to po wyjściu CB nadal będą wysyłane falami, więc nie ma gwarancji, że dostaniecie się do Bety.

Potwierdzone info od supportu. Chciałem załatwić kumpeli zapa, ale się nie dało:P

Bla bla bla...... Bardzo doceniam Twoją troskę o koleżankę ale Dział Obsługi Graczy / Game Masterzy nie ma najmniejszego wpływu na zaproszenia do testów i nie mamy możliwości przyznania do nich dostępu.W chwili obecnej gra znajduje się w fazie testów Alpha i zaproszenia są wysyłane tylko i wyłącznie przez naszych Deweloperów do wybranych kont. Od stycznia gra przechodzi do fazy testów Beta Deweloperzy będą wysyłać zaproszenia do losowo wybranych graczy, którzy zapisali się do testów na stronie Zarządzania Kontem Battle.net.Jeśli konto koleżanki nie jest jeszcze zapisane do testów, może tego dokonać na stronie https://battle.net/account/management/beta-profile.html Niech zaktualizuje tam swój profil testera i wybierze gry, których testy najbardziej Ją interesują.Przypominam jedynie, że zapis nie jest gwarancją otrzymania zaposzenia do testów.Bla bla bla...

Tak jak kiedyś pisałem, ludzie się napalają na CBT,a dostęp będzie przydzielany tak jak był dotychczas, trzeba będzie mieć po prostu szczęście i tyle :), z cała pewnością nie będzie kluczy aktywacyjnych

Co do Dawngate to wielka szkoda, bo gra była fajna i chętnie bym jeszcze pograł, a teraz HoTS do CBT przez przypadk zarejestrowałem 2 konta i przyjaciel 1, jeżeli kturyś wejdzie to kontem się podzielimy więc o dostęp się zbytmio nie martwię :P

Chyba jednak nie ma szans na pobranie przed CBT ;/

Witam, jako że niedługo staruje CBT HoTS'a chciałem sobie go pobrać by od razu zacząć grac, tylko pytanie jak go pobrać? Na stronce nie ma żadnego download'u, na aplikacji Battle.net też go nie ma. Wie ktoś może czy można go pobrać przed CBT i gdzie go pobrać?