Heroes of the Storm - kup sobie dostęp do bety!

"polaczki biedaczki" zagrają we wszystko byle by było za darmo, jak już za coś trzeba zapłacić to wtedy dla nich to gówno :)

stwierdzanie "polaczki biedaczki" nie ma na celu obrażanie nikogo to po prostu określenie grupy społecznej tzw. biedoty

wyraz "gówno" j.w. kolega napisał

"polaczki biedaczki" zagrają we wszystko byle by było za darmo, jak już za coś trzeba zapłacić to wtedy dla nich to gówno stwierdzanie "polaczki biedaczki" nie ma na celu obrażanie nikogo to po prostu określenie grupy społecznej tzw. biedotywyraz "gówno" j.w. kolega napisał

Tu nie chodzi o wartość złotową, za Founder packa do ArcheAge zapłaciłem 400 zł i byłem zadowolony, bardziej chodzi iż WoW upada i blizzard ratuje się czym może próbując przyciągnąć graczy innymi tytułami opartymi na WoWie (w tym przypadku nie tylko ) zanim skończy jak gpotato.

Nie martw się. Twoje ArcheAge upadnie szybciej niż WoW czy Blizz:P

Tak jak wspomniałem wcześniej, nawet Valve oferował http://www.joystiq.com/2012/05/31/dota-2-is-free-to-play-dota-store-open-now-and-selling-beta-a/ EA do swojej Doty2 za 40 dolców

UP przepłaciłeś trochę za ten botcheatfest xD sam grałem 2 miechy i nawet patrona kupowałem za dolary żeby sobie darować spine na zbieranie golda i szczerze wolałbym kupić tego HoTS-a, gra sprawdzona grałem i ze znajomymi daje więcej frajdy niż taki AA, ale t trzeba po prostu lubić mobe

Do AA chyba wrócę ale już z botem :) bo inaczej szkoda mojego czasu

ps wow upada już ze 4 lata jak na grę to niezły wynik i pewnie jeszcze bedzie upadał drugie tyle XD w tym czasie ludzie juz dawno zapomną o AA XD

UP przepłaciłeś trochę za ten botcheatfest xD sam grałem 2 miechy i nawet patrona kupowałem za dolary żeby sobie darować spine na zbieranie golda i szczerze wolałbym kupić tego HoTS-a, gra sprawdzona grałem i ze znajomymi daje więcej frajdy niż taki AA, ale t trzeba po prostu lubić mobeDo AA chyba wrócę ale już z botem bo inaczej szkoda mojego czasups wow upada już ze 4 lata jak na grę to niezły wynik i pewnie jeszcze bedzie upadał drugie tyle XD w tym czasie ludzie juz dawno zapomną o AA XD

Nie zrozumiałeś mnie, w żaden sposób nie bronie AA, bo to co zrobił TRION z tym tytułem to porażka jakaś. Grałem rok na KR, potem RU i była gra rewelacyjna, TRION spierdzielił po całości dlatego nie gram już w AA, choć tych 400 zł nie żałuje , bo gra jest dobra ale wydawca C*****y jak nieszczęście, a miało być tak pięknie.

Miałem na myśli że nie chodzi o wartość paczki, czy kosztowała by 20 zł czy 600 zł , zdania nie zmienię w tej kwestii. Może dlatego iż nie lubię gier typu lol,dota , to moja ocena jest zbyt stronnicza . Ale to tylko moja sugestia.

Po dłuższych przemyśleniach zdecydowałem się na zakup. Jednak wiecie może czy ten Pack znajdzie się na innych stronach z grami? Nie chce reklamować, ale istnieje dużo stron z kodami do gier i czasem wychodzą one taniej aniżeli by kupować przez strone Blizzardowską.

To już lepiej jakby dali dostęp każdemu, a ten co chce to może sobie kupić starter packa za 100ojro.

Wiadomo 35 euro to nie majątek (więcej wydaje raz w tygodniu na CS'a ;() jednak jeżeli mam płacić za coś, nie wiedząc czy mi się to spodoba to mam pewne obawy.

Idealna sytuacja? Udostępnienie każdemu dostępu do bety przypuśćmy na 6h jeżeli komuś się gra by spodobała to by kupił dostęp. EZ.

Nie martw się. Twoje ArcheAge upadnie szybciej niż WoW czy Blizz:PTak jak wspomniałem wcześniej, nawet Valve oferował http://www.joystiq.com/2012/05/31/dota-2-is-free-to-play-dota-store-open-now-and-selling-beta-a/ EA do swojej Doty2 za 40 dolców

A ty sie nie martw, HotS wcale nie jest lepsze od AA ;P. Tylko blizzard jak to blizzard - nawet casualowe gierki (na 5 min gry, potem juz nuda) bedzie utrzymywal bo nie moze przyznac ze sie pomylil :P. Moze wy tego nie widzicie ale popatrzcie ile rzeczy bedzie platnych (dam glowe ze juz w dniu premiery) : bohaterowie, skiny, wierzchowce, jakies ikonki ... Praktycznie wiekszosc. Zreszta co sie dziwic - starczy popatrzec na HS w ktorego wiekszosc gra tylko dlatego ze jest oparty na wowie

Gra musi jakoś na siebie zarabiać. Nikt nie będzie robił gry za darmo. W HoTs płatne są rzeczy, które są całkowicie opcjonalne i wcale nie musisz ich kupować. To wszystko jest też płatne w LoLu, a jednak nikomu to nie przeszkadza. No poza wierzchowcami, bo tam ich nie ma w ogóle. Poza tym bohaterowie i niektóre skórki są dostępne za walutę w grze.

"Casualowa" gierka ? Już teraz odbywają się turnieje e-sportowe. HoTs jest tak "casualowy" jak LoL.

Co ty w ogóle bredzisz ?

bedzie utrzymywal bo nie moze przyznac ze sie pomylil

Tylko, że się nie pomylił, bo takie były założenia tych gier. HS ma być prosty, prostszy niż, np. MTG, żeby każdy mógł w niego zagrać bez większego przygotowania. HoTs ma być lepszą MOBA, w której wszystkie złe elementy innych MOBA maja być zastąpione czymś lepszym, np: exp dla całego teamu, mecze po 15-20min, zamiast 40+, brak nudnego farmienia i dobijania minionów, tylko walki i akcja. To ma się podobać każdemu, a nie tylko fanom LoLa/DoTy.

Takie założenia ustalono jeszcze zanim te gry powstały, więc pytam jeszcze raz... Co ty bredzisz ?

Moze wy tego nie widzicie ale popatrzcie ile rzeczy bedzie platnych (dam glowe ze juz w dniu premiery) : bohaterowie, skiny, wierzchowce, jakies ikonki ... Praktycznie wiekszosc.

Czyli to samo co w LoLu i nikomu to nie przeszkadza.

Rzeczy płatne normalnie w grze to całkiem normalne rozwiązanie, szczególnie, że gra ma być F2P. Kupno skinów, mountów, bohaterów i innych za kasę to rzecz, która nie burzy balansu rozgrywki, a jest sposobem wydawcy na zarobek, bo z czegoś żyć musi.

Ale czy warto 150zł wywalić na dostęp do bety? Każdy musi sobie odpowiedzieć na pytanie czy ma na to kasę i aż takie parcie na grę. Ja przetestowałem sobie HotS i w tym tyg będzie nagranie z moim zdaniem jeżeli chodzi o obiektywną ocenę, ale subiektywnie ja sam nie wydałbym tych pieniędzy. Po prostu na ten moment Hots szybko mnie nudził i nawet bohaterowi Blizzowskich uniwersów nie pomagali mi utrzymać zainteresowania.

Mimo wszystko jednak HotS technicznie jest niezwykle dopracowaną grą i na pewno nie bedzie to kasa wywalona na testowanie zbugowanego badziewia a raczej opłata za pełnoprawną grę która chodzi stabilnie, płynnie i w każdym aspekcie jest przemyślana i bardzo dobra. Jedyny problem jaki z nią jest to to, że nie trafi w gusta każdego gracza, ale z którą grą nie ma takich problemów...

Różne growe serwisy zaczęły organizować gveawaye z kluczami do HotSA. Google i jedziecie:P

Cześć,Wraz z dniem dzisiejszym wprowadziliśmy klucze do beta-testów Heroes of the Storm! Będziecie je mogli wygrać biorąc udział w konkursach organizowanych przez strony fanowskie oraz innych członków społeczności.Blizzone.pl już zabrał się do roboty, także nie zwlekajcie ani chwili dłużej i zobaczcie co dla was przygotowali!Oczywiście wprowadzenie Pakietu Założycielskiego oraz rozpoczęcie konkursównie oznacza, że przestajemy zapraszać osoby, które wyraziły swoje zainteresowanie poprzez utworzenie profilu beta-testera. Fale zaproszeń nadal będą się regularnie odbywać, a dostęp będzie bezpośrednio przypisywany do kont.Chciałbym również przypomnieć o konieczności zachowania ostrożności wobec podejrzanych wiadomości, które mogą oferować wam zdobycie klucza do beta-testów. Informacje zawarte w tym artykule pomogą wam rozpoznać typowe strategie stosowane przez złodziejów kont i zapewnić bezpieczeństwo waszego konta Battle.net.Życzę powodzenia i mam nadzieję, że już niebawem wszyscy będziemy wspólnie bawić się w Nexusie!

Tak jak kolega wyżej napisał, machina ruszyła. Za moment będziemy, za przeproszeniem, rzygać kluczami i dostępami do gry (powtórka z HS'em) rozdawanych przez różne serwisy.

Dla mnie to kwestia cierpliwości. Ktoś bardziej cierpliwy poczeka i też będzie grał (ja), ktoś kto nie wytrzyma ma idealne rozwiązanie pod nosem - Founder Pack i to na bogato, bo bohaterowie, skiny i mount do tego. Dobry deal.

@Vences

Skąd ta informacja ? Na stronie HoTS w wiadomości ze wczoraj jest napisane, że kluczy do bety nie ma.

Sposób na wyruszenie do Nexusa jest wieleRozpoczęcie sprzedaży pakietu założycielskiego nie oznacza, że zaprzestaniemy zapraszania coraz większej liczby graczy do zamkniętej bety. Wprost przeciwnie: zamierzamy przyspieszyć ten proces! Jeżeli nie zgłosiliście jeszcze chęci udziału w testach, udajcie się na stronę ustawień profilu beta-testera na koncie Battle.net. Zaproszone osoby otrzymają wiadomość mailową z instrukcjami, zaś w sekcji GRY aplikacji Battle.net będzie możliwe rozpoczęcie instalacji gry. Raz jeszcze przypominamy, że nie wysyłamy kluczy do bety.Aby zapoznać się ze szczegółowym opisem procesu zapisywania się do beta-testów, przeczytajcie artykuł sprzed tygodnia. Pamiętajcie też, aby regularnie zaglądać na oficjalną stronę Heroes of the Storm, bo już niedługo będziemy mieli dla was jeszcze więcej ekscytujących wieści.

edit.

Nieważne już znalazłem ;)

Szybko zmieniają zdanie.

https://eu.battle.net/shop/pl/product/heroes-of-the-storm-founders-pack

Jeżeli nie możecie się doczekać aż otrzymacie zaproszenie do beta testów owej gry to Blizzard wychodzi do was z ręką... która sięga do waszego portfela. Za 35€ otrzymujecie tzw. "Pakiet Założycielski" czyli dostęp do bety + na start 2500 sztuk złota. Do tego 3 bohaterów: Diablo, Raynor, Tyrande oraz po jednej skórce do każdego + wierzchowca - złotego,mechanicznego wilkora.