Heroes of the Storm - kup sobie dostęp do bety!

https://eu.battle.net/shop/pl/product/heroes-of-the-storm-founders-pack

Jeżeli nie możecie się doczekać aż otrzymacie zaproszenie do beta testów owej gry to Blizzard wychodzi do was z ręką... która sięga do waszego portfela. Za 35€ otrzymujecie tzw. "Pakiet Założycielski" czyli dostęp do bety + na start 2500 sztuk złota. Do tego 3 bohaterów: Diablo, Raynor, Tyrande oraz po jednej skórce do każdego + wierzchowca - złotego,mechanicznego wilkora.

Aż taki zdesperowany nie jestem.

Jak bym miał grać na poważnie to bym kupił :), teraz mam inne wydatki moje konto już sprzedałem (40lvl 10 champów), jak wyjdzie ob to zacznę od początku :) gra ma potncjał i po prostu warto

A ja się skuszę ;).

Też myślę czy się nie skusić. Czekam już naprawdę długo, praktycznie od ogłoszenia CBT. Uwielbiam uniwersum i grywalność gier Blizzarda więc myślę że dokonam zakupu. Czytałem gdzieś, że wartość dodatków wynosi około 60 EUR, i jeszcze ten wilczor :3

Konto mam od początku alfy, aktualnie 15 lvl - gra strasznie nudna i gdyby nie blizzard hype, zostałaby dawno zamknięta :)

Moim zdaniem, dobry pomysł z możliwością zakupu gry i całkiem opłacalnie, bo patrząc po aktualnych cenach w item shopie, wejściówka zwraca się z nadwyżką :)

Gra jest genialna mam prawie 40 lvl już sporo bohaterów i nie narzekam HoT's>LOL

Gra bardzo okej. Wydaje mi się że nie prześcignie LoL'a ale jest na dobrej drodze. Postawiona jest na objectivy a nie na pojedyńcze jednostki. I wlasnie taka powinna być gra. Świetna MOBA szczerze polecam.

Nic nie prześcignie LoLa bo to najłatwiejsza z najpopularniejszych gier MOBA przez co zostaje w niej mnóstwo ludzi, ale HotS też pewnie znajdzie swoich odbiorców.

HotS będzie łatwiejszy i bardziej przyjazny niedzielnym graczom niż LoL. Z dobrą reklamą, a póki co takiej nie ma, ma szanse pobić, albo chociaż dorównać LoL'owi popularnością.

Oby tylko gimbaza z LoLa się tam nie zleciała i nie narobiła syfu jak w LoLu i po premierze w SMITE.

mam HotS i wcale tak nie powala jak oczekiwalem ... czekalem na bete bylem podjarany ta gra ale po zagraniu kilkunastu meczy szybko mi sie znudzilo moze to dlatego ze to beta i za wiele tam nie ma co moze przyciagnac ale jak dla mnie nie warte by wydawac te 35$ na ta chwile gdyby nie to ze mam przepisana ta gre do konta gdzie mam wowa i diablo to juz dawno by poszlo na allegro;/... sama gra moze byc niezla ale po becie bo na obecna chwile du^y nie urywa

Jedno jest pewne, jeśli nie lubisz gatunku MOBA to hots tez sie nie spodoba - dosyć logiczne zresztą. Pozatym wartość skinów i bohaterów przekracza te 35$

Widziałem jak kupowali konta czyste za 100zł. xDDD A tu za niewiele więcej z masą dodatków. :D

Może jednak jestem... Ludzie czy kupując tą paczkę przez konto w banku muszę mieć ojro czy złoty sam się wymieni?

chyba się nie da przez konto banku jedyne wyjście to PP lub karta krdytowa

Ale w każdym razie samo się wymieni?

Ale w każdym razie samo się wymieni?

Nie "wymieni się", tylko bank przeliczy Ci po własnym kursie na złotówki przy zakupie.

Nie "wymieni się", tylko bank przeliczy Ci po własnym kursie na złotówki przy zakupie.

Czyli wymieni :)

PS. 150 zł to może jednak za wiele...

Czyli wymieni PS. 150 zł to może jednak za wiele...

A to już osobista kwestia czy dla kogoś 150 to (za)dużo czy mało. Ceny nie są dopasowane do polskich zarobków, tylko europejskich. Dla nas to ból, ale dla takiego niemca/francuza to jak dla nas wydać 35 zł. Smutna prawda o naszym kraju i naszych zarobkach.

wg mnie bez sensu wydawanie kasy.

Po co grac w dotę tylko dlatego że wydał ja blizzard? Jednak marka robi swoje , fani WoWcrapa wyciskają już golda z portfeli .

to pokazuje tylko jak łatwo sprzedać na rynku " gówno " :)

@edit

Słowo " gówno " proszę postrzegać w sensie określenia, nie ma na celu obrażać nikogo.