Heroes Of The Storm mały konkursik od Hanza :)

Witam :)

Jako iż, ponieważ, azaliż, gdyż, że nie korzystam ze swojego konta HoTS mam do oddania konto ale nic za darmo moi drodzy, zdobędzie je zwycięzca mojego małego konkursu ... jako, iż, ponieważ, azaliż, gdyż, dlategóż, że ostatnio waszemu forumowemu błaznowi Hanzowi zebrało się na pewne przemyślenia dotyczące chyba najważniejszego i najwspanialszego uczucia w życiu czyli miłości to konkurs brzmi następująco ... wystarczy, że w tym temacie, krótko zdefiniujesz pojęcie miłości zaznaczam miłości i nie mówię tu o seksie tylko o tym najcudowniejszym uczuciu, w jaki sposób to zrobisz to już pozostawiam Tobie może to być wszystko czy to określenie artystyczne, czy graficzne nieważne, ważne żeby to było Twoje własne. Autor najciekawszej definicji (według mnie) otrzyma właśnie passy do tego konta i będzie mógł cieszyć się dostępem do tej zacnej gry

Pozdrawiam,

Szczery Błazen

Hanz

PS: Troszku wysiłku i na pewno dacie radę, wierzę w Was ;)

Edit: Konkurs potrwa w maksie do 3 dni więc, już teraz wszystkim zainteresowanym życzę powodzenia :)

Miłość to czarna dziura, która nigdy nie ma końca.

Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty.

To też nie diabeł rogaty, ani miłość kiedy jedno płacze a drugie po nim skacze.

Miłość to żaden film w żadnym kinie ani róże ani całusy małe, duże, ale miłość - kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze.

Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty. To też nie diabeł rogaty, ani miłość kiedy jedno płacze a drugie po nim skacze. Miłość to żaden film w żadnym kinie ani róże ani całusy małe, duże, ale miłość - kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze.

Hah ... Happysad - Zanim pójdę ... dobre ale wolałbym coś od siebie.

Co ja tam wiem, ale w tym wieku mam czas na naukę, a nie miłość. W mojej sytuacji miłość to strata czasu i pieniędzy.

Miłość według mnie jest wtedy gdy jesteś przy drugiej osobie i czujesz się przy niej bezpiecznie, jest to uczucie silnego przywiązania do drugiej osoby. Nie macie między sobą żadnych tajemnic oraz na prawdę jest ci ciężko gdy nie ma osoby którą obdarzasz tym uczuciem blisko. :)

Tyle zachodu? Klucz do HOTsa kosztuje 3 zł.

warn_ico.png
Offtop ~ NS

Witam :)

Jako iż, ponieważ, azaliż, gdyż, że nie korzystam ze swojego konta HoTS mam do oddania konto ale nic za darmo moi drodzy, zdobędzie je zwycięzca mojego małego konkursu ... jako, iż, ponieważ, azaliż, gdyż, dlategóż, że ostatnio waszemu forumowemu błaznowi Hanzowi zebrało się na pewne przemyślenia dotyczące chyba najważniejszego i najwspanialszego uczucia w życiu czyli miłości to konkurs brzmi następująco ... wystarczy, że w tym temacie, krótko zdefiniujesz pojęcie miłości zaznaczam miłości i nie mówię tu o seksie tylko o tym najcudowniejszym uczuciu, w jaki sposób to zrobisz to już pozostawiam Tobie może to być wszystko czy to określenie artystyczne, czy graficzne nieważne, ważne żeby to było Twoje własne. Autor najciekawszej definicji (według mnie) otrzyma właśnie passy do tego konta i będzie mógł cieszyć się dostępem do tej zacnej gry

Pozdrawiam,

Szczery Błazen

Hanz

PS: Troszku wysiłku i na pewno dacie radę, wierzę w Was ;)

Edit: Konkurs potrwa w maksie do 3 dni więc, już teraz wszystkim zainteresowanym życzę powodzenia :)