Poszukuje graczy do wspólnej gry . Jestem początkujacym graczem, wiec z początkującym będe rozwijać świat gry, a z kims doświadczonym będę lepiej poznawać mechanike
. Możliwe że wspólnie nagrywanie na YouTube będzie. Szukam osób głównie na Skypie
. Podawajcie Loginy w grze lub Skype to sie dogadamy
Heroes of The Storm
Ja dopiero będę zaczynał przygodę z HotS, jutro planuję od rana zacząć
Siemka,można powiedzieć że jestem doświadczonym graczem hotsa. Aktywny jestem codziennie w godzinach popołudniowych/wieczornych. Na wakacjach trochę przysiądę. Jeżeli chcesz wspólnie pograć/pouczyć się czegoś nowego jestem do dyspozycji. Mój battletag: Symon#2688
Ja mógłbym grać ale HotS ma fatalną optymalizację, a ja mam no jakby to ująć...słaby komputer.Więc jeśli poprawią i to porządnie optymalizację to jak najbardziej możesz na mnie liczyć.Nawet podam ci skype ale to na PW.
battletag: Madirius#2600 niby mam 27 lvl ale gram jak random więc wiesz zawsze można pograć dla większego expa
Ekonom#2819
Poziom 40 ranga 26, 400 rozegranych gier, głównie support
DannyXan. Jakiegos tsa by mozna ogarnac
Super Dodałem was. Jak coś to w grze juz będziemy pisali
Jakby ktoś jeszcze to
SandKing#2581
Shao#2207 Mam 27lvl, mam lekkie doświadczenie z lola (2 lata)
chętnie pogram, dodawajcie mnie
Mój nick Wasilus#2994 również szuka 4 osób do wspólnej gry w HoTS
Bogurodzica#2936
Poszukuje graczy do wspólnej gry . Jestem początkujacym graczem, wiec z początkującym będe rozwijać świat gry, a z kims doświadczonym będę lepiej poznawać mechanike
. Możliwe że wspólnie nagrywanie na YouTube będzie. Szukam osób głównie na Skypie
. Podawajcie Loginy w grze lub Skype to sie dogadamy