HeroesGo od EST Games [Gra ktoś]?

Witam.

Gra z was ktoś (na dłużej) w HeroesGo ?

Samemu trochę nudno a w pt z Amerykanami są lagi i delay'e :/

Dlatego przydało by się coś ogarnąć i pograć razem, ja na razie 9lvl ale dosyć fast leci :P.

IGN: Troju

Zapraszam do wspólnej gry :)

Strona Gry ------> CLICK

Witam,

osobiście przetestowałem tę gre nabiłem chyba 17 lvl i sie wkurzylem poważnie na tyle żeby usunąć te gre. Wszystko jest w miare powiedzmy na granicy smaku... ale z tymi bosami na dungach na ostatnim poziomie trudności zwane Ex, bosy ściagaja cię jakimkolwiek atakiem jakimkolwiek skillem na jeden cios.. wiec nie majac zasiegowych skili ta gra dla mnie jest pozbawiona logiki... mobki nie raz ignorują twoje ataki, nawet po przemianie przelatuje przez grupkę mobów i jeden sobie zrobi wyjebane i cie zatakuje i przerwie ci kombinacje i stoisz w srodku grupy mobow i giniesz w 0,5 sec... boss cie zabija na skilla obojetnie jakiego... to po co robic mu 5 skilli skoro i tak każdy cię zabija... przemieniasz sie i tez cie ściąga na skila...

Jak dla mnie czuć i widać na kilometr że twórcy chcą sztucznie chyba zawyżyć tym poziom trudności i zbić kase na dodatkowych życiach...

na razie cbt wiec poprawia to i owo :)

zagram jak zbalansuja postacie oraz mooby na dungach.

heh niektorzy mowili ze balans postaci jest swietny a dungi maja byc trudne ale bez przesadyzmu ^^

Z tego co zauwazylem najlepsza postacia jest muszkieter i nie mowcie ze nie... najlepszy dmg i szybkosc ataku, breaker tez niezly ale wolny a rewolwerowiec i magus porazka... nie bd komentowal.

Wbilem LF'a na 24 i Dark Warrior'a na 34. Podziękowalem jak u*****i mi u DW z 864dmg do 514 oraz oslabili wszystkie Stony.

Poczekam na Thiefa, iz narazie gre wywalilem.

Witam.

Gra z was ktoś (na dłużej) w HeroesGo ?

Samemu trochę nudno a w pt z Amerykanami są lagi i delay'e :/

Dlatego przydało by się coś ogarnąć i pograć razem, ja na razie 9lvl ale dosyć fast leci :P.

IGN: Troju

Zapraszam do wspólnej gry :)

Strona Gry ------> CLICK