HeroesGO

Witam

Poszukuję 2/3 (lub więcej) osób do pogrania od zera, na kompie BD ok. godziny 19/20, i wtedy można grać do nocy, TS`a ogarnę, najpóźniej na jutro...

Chętni pisać, pod tematem, mój nick w grze Smyrni, gram: Blader-> Lihtning Fancer.

nick w grze Nestore. Najlepiej gdybyście tutaj dali znać co gdzie i jak :)

(gram magiem)

Oki, tak jak napisałem ok. godz. 19/20 można zacząć, najlepiej jakieś Gg, albo Skype, abym mógł po powrocie się z TB skontaktować.

Ja tak samo jak kolega Up^. 19/20. Nick; WilliamXN

Btw. tymczasowego ts'a moge zalatwic, lecz mam sam mikro bez sluchawek.

Gram z wami mikro jest słuchawki są ts'a załatwie bez problemu od reki :)

tez moge zagrac z wami na TS nick Sonia mage 7 lvl

Jurrgenaut Mój nik w grze ;D jak jesteście to podam wam ts'a

Gram Bladerem :)

Spoko, skontaktuję się z wami w grze, przepraszam za wczoraj, ale coś mi wypadło...

Już all mam we Friend. ;P

Naprawdę gry nie polecam wycinek z mojego komentarza :

Koszmarna gra, brzydka, zbugowana ( podczas pierwszego dunga, czy co to było miałem tylko czarny ekran trochę tła z lewej strony postać leciała w dół na parę metrów potem spadała w miejscu, gdy atakowałem pojawiała się na górze ale i tak sie nie chciała ruszać i odpuściłem sobie grę. Walka na zasadzie X->X->X->X->X możesz zacząć też Z lub C lecz potem tylko X, Żadnych połączeń typu XZZXC. NUDNA !!

ok, w takim razie może poszlibyśmy na coś teraz?:) ja już się loguje:)

a to mój komentarz : Pograłem, dobiłem 4 level i postanowiłem się nie zrażać do tej gry za wcześnie ponieważ ma ona potencjał, męczy jedynie fakt, że początkowo klepiesz tylko x x x x / z x x x / c x x ale później jak już zaczynają skille dochodzić to zaczyna się zabawa z combosami:) polecam, fajna gierka:)

gry platformowe polegają na fajnych combosach, a nie a,s,d,f,g po kolei niczym w mmorpg 1-7

mam tu na myślisz kombinacje 2-3 klawiszy + strzałki co daje multum połączeń, a nie XXXXX

Można się jeszcze zapisać do zagrania ? :D

Też się dołączam wsystko mam ogranięte a nick:KingdomHearts

Nick : JebaczPL skypa podać ? Czy nie trzeba ?

niech ktos podesle wszystkim adres TS-a tym co sie tu wpisali

Przydałby się jakiś ts bo bez tego to ciężko się dogadać...

Oj tak, jeśli ktoś BD wstanie ogarnąć TS byłoby wspaniale, aha o do nowych graczy na razie dodawajcie all z forum do friend, na razie tylko tak możemy się dogadać... ;P

31.6.70.185:5000 - Formoza. Chcecie to wam kanał zrobię :)

Gram warriorem, dodajcie mnie do friend :) nick: beewasp

Zapraszamy do GIldii: "Husaria".