HeroWay <-- Świat Superbohaterów!

www.heroway.pl

Witam,

chciałbym wam trochę przybliżyć temat nowo powstałej gry przeglądarkowej Hero Way.

Jak sama nazwa wskazuję, rejestrując się w tej grze wchodzimy na drogę bohatera.

Stajemy przed wyborem, bronić ludzkość, czy zapanować nad nią?

Hero Way daje nam możliwość spełnienia małych marzeń, które kilkanaście lat temu dla brzdąca wydawały się niemożliwe. Oglądając takie bajki jak Spider-Man, Batman, Superman lub choćby Liga Sprawiedliwych, myślałeś sobie "ale ja bym chciał tak dziabać pajęczyną", albo "polatałbym sobie troszeczkę".

To jakiego bohatera stworzysz zależy teraz od Ciebie!

Od Ciebie zależy również, czy spełnisz swoje marzenie z dzieciństwa!

W Hero Way posiadamy wiele możliwości związanych z życiem herosa.

-Możemy przyodziać strój złożony z różnych części, co uczyni go unikalnym;

-wykonujemy misje zależne od karmy herosa

-bierzemy udział w turniejach

można tak wyliczać i wyliczać, ale trzeba samemu tego doświadczyć!

Gra posiada super klimat, w którym nie tylko wszystko się kręci dookoła bijatyk i misji.

Jako bohater musisz się ukrywać w ciele zwykłego mieszkańca miasta, dlatego posiadasz również życie prywatne.

Kupujesz posiadłości, samochody, ciuchy, chodzisz do pracy...

Wielu użytkowników już się poznało na Hero Way.

Zarejestruj się już teraz! Warto!

Hero Way organizuje również konkursy na ilość poleconych.

Co dają poleceni:

- Dostajesz 10% diamentow kupionych przez poleconego np.: polecony kupil 20 diamentow ty dostajesz 2

- Każdy polecony, który przekroczy 5 lvl bierze udział w konkursie na największą ilość poleconych w miesiącu, pierwsze 3 miejsca nagradzane są diamentami w HeroWay.

Ilość diamentów zależna jest od ilości poleconych.

W przyszłości mogą wystąpić również nagrody rzeczowe :)

Myślę, że swoimi słowami przybliżyłem was trochę do świata bohaterów...

Pamiętajcie!!! Nie słowa, ale czyny tworzą historię!!!

Zapraszam do rozmów na temat gry. Jeżeli ktoś ma wątpliwości to z miłą chęcią pomogę :D

2.png

Pomysł fajny, ale realizacja taka sobie. 300 zarejsetrowanych użytkowników. Moje vallheru miało więcej <_<

Gra wyszła niedawno, a tworzymy ją sami z kumplem.

Ciągle ją ulepszamy, ale potrzebujemy większego rozgłosu ;)

Poza tym nie możesz nazywać swoją grą czegoś co było gotowe do instalacji na serwerze, a ty tylko klikałeś dalej ;)

Silnik gry HeroWay jest w 100% napisany przez nas samych ;)

Gameplay by się przydał z pewnością

www.heroway.pl

Witam,

chciałbym wam trochę przybliżyć temat nowo powstałej gry przeglądarkowej Hero Way.

Jak sama nazwa wskazuję, rejestrując się w tej grze wchodzimy na drogę bohatera.

Stajemy przed wyborem, bronić ludzkość, czy zapanować nad nią?

Hero Way daje nam możliwość spełnienia małych marzeń, które kilkanaście lat temu dla brzdąca wydawały się niemożliwe. Oglądając takie bajki jak Spider-Man, Batman, Superman lub choćby Liga Sprawiedliwych, myślałeś sobie "ale ja bym chciał tak dziabać pajęczyną", albo "polatałbym sobie troszeczkę".

To jakiego bohatera stworzysz zależy teraz od Ciebie!

Od Ciebie zależy również, czy spełnisz swoje marzenie z dzieciństwa!

W Hero Way posiadamy wiele możliwości związanych z życiem herosa.

-Możemy przyodziać strój złożony z różnych części, co uczyni go unikalnym;

-wykonujemy misje zależne od karmy herosa

-bierzemy udział w turniejach

można tak wyliczać i wyliczać, ale trzeba samemu tego doświadczyć!

Gra posiada super klimat, w którym nie tylko wszystko się kręci dookoła bijatyk i misji.

Jako bohater musisz się ukrywać w ciele zwykłego mieszkańca miasta, dlatego posiadasz również życie prywatne.

Kupujesz posiadłości, samochody, ciuchy, chodzisz do pracy...

Wielu użytkowników już się poznało na Hero Way.

Zarejestruj się już teraz! Warto!

Hero Way organizuje również konkursy na ilość poleconych.

Co dają poleceni:

- Dostajesz 10% diamentow kupionych przez poleconego np.: polecony kupil 20 diamentow ty dostajesz 2

- Każdy polecony, który przekroczy 5 lvl bierze udział w konkursie na największą ilość poleconych w miesiącu, pierwsze 3 miejsca nagradzane są diamentami w HeroWay.

Ilość diamentów zależna jest od ilości poleconych.

W przyszłości mogą wystąpić również nagrody rzeczowe :)

Myślę, że swoimi słowami przybliżyłem was trochę do świata bohaterów...

Pamiętajcie!!! Nie słowa, ale czyny tworzą historię!!!

Zapraszam do rozmów na temat gry. Jeżeli ktoś ma wątpliwości to z miłą chęcią pomogę :D

2.png