Hi all :)

Witajcie jestem nowym userem tego forum,które jak widze stoji na wysokim poziomie,tak trzymać :)

Tak jak wy pasjonuje się grami MMOrpg jednak są gry które wole bardziej,mianowicie JRPG

W tych moim ulubionym tytułem jest Chrono Cross,pewnie nikt nie słyszał,ale mniejsza o to :)

MMO jakie zaliczyłem:

-MuO

-Dofus - narazie najlepsza w jaką grałem tego typu,przynajmniej w moim odczuciu

-Cabal Online

-Diablo 2 - o ile można to nazwać mmo,to chyba raczej h&s

-Tibia - gdyby nie pełno nOObów,głównie naszych Rodaków ehh...

-FlyFF

-Metin 2

-Kal Online

Obecnie zakończyłem przygodę z Cabalem,gdyż jak większosć 3d szybko znudził Mi się :/

No i OFC szukam kolejnej gierki,które mi się spodoba(kryteriów chyba nie mam zbyt wielkich hehe :P)

Oprócz tego dodam kilka rzeczy o Sobie.Na imie mam Przemek,obecnie chodzę do klasy 2GIM.Mieszkam w Jeleniej Górze nie opodal Wrocka i nie zażywam żadnych trunków i sie cieszę,że mnie do tego nie ciągnie,chociaż wiadomo okazyjnie trzeba nie?:P.Interesuje się sportem,głównie siatkówką,piłką nożną,tenisem stołowym&ziemnym oraz LA.

Mam nadzieje,że zatrzymam się u was na dłuższą mete.

Pozdrawiam all :)

No to cześć. Ja z jRPG najbardziej lubię Legend of Mana (grafika jest i-d-e-a-l-n-a), też produkcji Square Enix ;-) Co to jest "LA"?

Siemka zobacz jeszcze silkroad online :D

Hehe ja w Legend of Mana lubiłem głównie to,że można było grać we dwoje,no i grafika fajna taka typowo baśniowa :D

LA-Lekkoatletyka,a w Silkroad nie mam zamiaru grać :P

Witajcie jestem nowym userem tego forum,które jak widze stoji na wysokim poziomie,tak trzymać :)

Tak jak wy pasjonuje się grami MMOrpg jednak są gry które wole bardziej,mianowicie JRPG

W tych moim ulubionym tytułem jest Chrono Cross,pewnie nikt nie słyszał,ale mniejsza o to :)

MMO jakie zaliczyłem:

-MuO

-Dofus - narazie najlepsza w jaką grałem tego typu,przynajmniej w moim odczuciu

-Cabal Online

-Diablo 2 - o ile można to nazwać mmo,to chyba raczej h&s

-Tibia - gdyby nie pełno nOObów,głównie naszych Rodaków ehh...

-FlyFF

-Metin 2

-Kal Online

Obecnie zakończyłem przygodę z Cabalem,gdyż jak większosć 3d szybko znudził Mi się :/

No i OFC szukam kolejnej gierki,które mi się spodoba(kryteriów chyba nie mam zbyt wielkich hehe :P)

Oprócz tego dodam kilka rzeczy o Sobie.Na imie mam Przemek,obecnie chodzę do klasy 2GIM.Mieszkam w Jeleniej Górze nie opodal Wrocka i nie zażywam żadnych trunków i sie cieszę,że mnie do tego nie ciągnie,chociaż wiadomo okazyjnie trzeba nie?:P.Interesuje się sportem,głównie siatkówką,piłką nożną,tenisem stołowym&ziemnym oraz LA.

Mam nadzieje,że zatrzymam się u was na dłuższą mete.

Pozdrawiam all :)