Hi

Siemka,

Jestem Milan, grałem w sporo tytułów MMO (Chyba wszystkie zaliczyłem na waszej liście :roll:, no ale nie grałem więcej niz 2 dni ), no ale sie przyznam ;] że jeszcze żaden MMORPG nie przypadł mi do gustu! Żaden! Póki co czekam na jakiś godny tytuł mojej osoby :-P .... a oprócz tego jestem zagorzałym czytelnikiem fantasty ;-) i w miare dobrym..........grafikiem............... (2d)...

Pozdrawiam

PS do Chmarus'a

Mógłbyś zwiększyć rozmiar avatarów z 80x80 na 91x91?

Z góry dziękuje

Witamy na forum ;)

Co do avatara .. zobaczę co się da zrobić ;)

Witam…Widzę że masz bardzo duże wymagania skoro żadna ci jeszcze do gusty nie przypadła ;p

Naprawde mam duże wymagania, chyba nikt z twórcó MMO jeszcze nie wpadł na pomysł by było więcej roboty niż zabijanie (no przyznam sporo jest gier gdzie jest fishing, mining, i nne tego typu rzeczy, ale zazwyczaj taki mmorpg jest "spaczony", czyli słabyyyy pod względem rozbudownia walki..), no a czemu w każdym MMORPGu nie podobają mi się walki?

Ponieważ mnie strasznie wkur*** jak wszystko za mnie robi komputer, i oblicza moją celnośc, moją siłe ataku, i wszystkie takie parametry, a nie ,że sam decyduje o ataku, kiedy i jak rodzaj ciosu zadać. Jakby ktoś kiedyś wpadł na pomysł by system walki dać z Obliviona, Morrowinda czy Gothica... wtedy może by był jakiś MMORPG godny mojej osoby... ale póki co nie składa się na to :evil: (Przyznam że w Runescape były az (chyba..) 3 rodzaje ataków w walce wręcz,i na dystans..., i tak sporo, bo w prawie każdym MMORPG jak masz miecz to tylko jest jeden "podstawowy" atak mieczem...

Chyba taki MMORPG by był znacznie lepszy... bo nei taki monotonny by KLIK na potworka i ide ww pizdu... bo bohaterek za mnie wszystko zrobi... przynajmniej w Gothicu dało się atakować od róznych stron i ejszcze blokować ciosy, taka walka by była znacznie lepsza niż klik i wszystko robi kalkulatorek z komputerka :roll: ... no ale jak mówiłem... taki MMORPG wyjdzie pewnie za 2-5 lat więc....czekać....

Heheh zadzwoń do jakieś firmy robiącej gry i podsuń im pomysł =)

Kto wie może nawet coś dostaniesz….. heheh a tak na serio to ja się nie mogę doczekać DB jak wyjdzie ale do 2008r to jeszcze sporo czasu :

Siemka,

Jestem Milan, grałem w sporo tytułów MMO (Chyba wszystkie zaliczyłem na waszej liście :roll:, no ale nie grałem więcej niz 2 dni ), no ale sie przyznam ;] że jeszcze żaden MMORPG nie przypadł mi do gustu! Żaden! Póki co czekam na jakiś godny tytuł mojej osoby :-P .... a oprócz tego jestem zagorzałym czytelnikiem fantasty ;-) i w miare dobrym..........grafikiem............... (2d)...

Pozdrawiam

PS do Chmarus'a

Mógłbyś zwiększyć rozmiar avatarów z 80x80 na 91x91?

Z góry dziękuje