Hi!

Na wstępie proszę się nie czepiać mojej pisowni bo polski znam od 9 lat, i jest to naprawdę trudny język. Na imię mam Sanchez i jestem programistą. Rok temu założyłem rosyjsko-polsko-amerykańsko-bułgarską grupę. Od pół roku wraz z członkami grupy planujemy stworzyć nową grę MMO(postaram się o niej opowiedzieć później ;) ). Na przemian mieszkam w Katowicach, Knurowie(na Śląsku), Dublinie (chyba tak się to odmienia w polskim :blink: ) i Nowym Yorku.

Hail!

Światowy człowiek ;), nie zwlekaj i opowiadaj o tym mmorpgu :D.

Bym zapomniał priwiet.

PS: Polski wcale nie jest taki trudny.

Witam.

Noo człowiek światowy.

Podziwiam.

Ave

Hi hey hello.

Hi hey hello.

BLEEE czego ty Kebra słuchasz.....

@Topic

Witaj, Sanchez

Czesc.

BLEEE czego ty Kebra słuchasz.....@TopicWitaj, Sanchez

Nie rozumiem, przeca tak mi się powiedziało... ;P

Helął

Hi loled :D

Hi ho ;)

Yo

PS: Polski wcale nie jest taki trudny.

Jednak dla obco krajowców polskie cz, ż, ź itp sprawiają trudność. Wiem bo mam rodzine w USA.

Jak nie jest trudny, jak jest. Ortografia, odmiana przez przypadki i dużo, dużo innych bez sensownych rzeczy. Jest trudny, ale taki... polski :)

A tak w ogóle to - hiho Kodex.

Eloszka.

Na wstępie proszę się nie czepiać mojej pisowni bo polski znam od 9 lat, i jest to naprawdę trudny język. Na imię mam Sanchez i jestem programistą. Rok temu założyłem rosyjsko-polsko-amerykańsko-bułgarską grupę. Od pół roku wraz z członkami grupy planujemy stworzyć nową grę MMO(postaram się o niej opowiedzieć później ;) ). Na przemian mieszkam w Katowicach, Knurowie(na Śląsku), Dublinie (chyba tak się to odmienia w polskim :blink: ) i Nowym Yorku.