Na wstępie proszę się nie czepiać mojej pisowni bo polski znam od 9 lat, i jest to naprawdę trudny język. Na imię mam Sanchez i jestem programistą. Rok temu założyłem rosyjsko-polsko-amerykańsko-bułgarską grupę. Od pół roku wraz z członkami grupy planujemy stworzyć nową grę MMO(postaram się o niej opowiedzieć później ). Na przemian mieszkam w Katowicach, Knurowie(na Śląsku), Dublinie (chyba tak się to odmienia w polskim
) i Nowym Yorku.
Hi!
Hail!
Światowy człowiek , nie zwlekaj i opowiadaj o tym mmorpgu
.
Bym zapomniał priwiet.
PS: Polski wcale nie jest taki trudny.
Witam.
Noo człowiek światowy.
Podziwiam.
Ave
Hi hey hello.
Hi hey hello.
BLEEE czego ty Kebra słuchasz.....
@Topic
Witaj, Sanchez
Czesc.
BLEEE czego ty Kebra słuchasz.....@TopicWitaj, Sanchez
Nie rozumiem, przeca tak mi się powiedziało... ;P
Helął
Hi loled
Hi ho
Yo
PS: Polski wcale nie jest taki trudny.
Jednak dla obco krajowców polskie cz, ż, ź itp sprawiają trudność. Wiem bo mam rodzine w USA.
Jak nie jest trudny, jak jest. Ortografia, odmiana przez przypadki i dużo, dużo innych bez sensownych rzeczy. Jest trudny, ale taki... polski
A tak w ogóle to - hiho Kodex.
Eloszka.
Na wstępie proszę się nie czepiać mojej pisowni bo polski znam od 9 lat, i jest to naprawdę trudny język. Na imię mam Sanchez i jestem programistą. Rok temu założyłem rosyjsko-polsko-amerykańsko-bułgarską grupę. Od pół roku wraz z członkami grupy planujemy stworzyć nową grę MMO(postaram się o niej opowiedzieć później ). Na przemian mieszkam w Katowicach, Knurowie(na Śląsku), Dublinie (chyba tak się to odmienia w polskim
) i Nowym Yorku.