Wiadomo coś na temat 2 serii ? Niby na początku miała być, potem zaś nie, zaś na fanpage-u mówią, że jakieś tam przygotowania są.Wiadomo coś więcej na ten temat ?
High school of the dead
Coś słyszałem, że druga seria ma być, zresztą, zakończenie wskazuje że to jeszcze nie koniec przygody "cycków i zombie"
BTW, ludzie martwili się, że nie będzie miał kto pisać w dziale "Anime"
Znaczy, bo wiem, że tak się zapowiadało, ova też była, manga także, ale o anime brak słuchu.
No wiec moze i bedzie 2 sezon ale za baaaaardzo dlugi czas. Manga przestala byc produkowana chyba niedlugo po zakonczeniu Anime. Ale jakies 2 dni temu przeczytalem ze w najblizszym czasie zostanie znow produkowana. Wiec szansa na Anime zawsze jest ale mysle ze jesli juz to w 2014.
Na pewno ruszą z produkcją, tematy zombie i inne post-apokaliptycznego zniszczenia są dobrze kupowane przez konsumentów, więc jak nie idea to skusi ich pieniądz. A propos, bardzo fajne anime. Może skuszę się na mange, o ile to prawda że wyszło coś poza odcinki z anime.
Hehehe raczej w tym anime nie zombi i post-apo sie kupilo a "cycki". Chociaz fabula jest calkiem niezla to moge sie zalozyc ze wiekoszosc ludzi ktorzy to obejrzeli. To glownie ze wzgledu na sredniej sily Ecchi.
Co do nowego sezonu, właśnie znalazłem to na FB ( lewa strona okładki ) :
Tyle ze to jest zapowiedz kontynuacji mangi . Eh szkoda ze nie ma zadnej polskiej strony piszacej newsy na temat anime ;/. Sam kiedys myslalem o zalozenia strony lub czegos takiego no ale sam tego nie pociagne
. A gdyby byla taka strona ludzie byli by bardziej poinformowani.
Czemu nie ma ? Jest np.Shinnded-anime, gdzie newsy są dodawane, ale fakt o tym, że miała wyjsć druga seria hotd, a słuchu o tym nie było i nie ma.
Anime shinden - Nawet 1/10 newsow nie ma na tej stronie. Napisza z 3 newsy raz na tydzien i to cala robota. A co do samego HOTD- anime jeszcze nie ma zadnych wiadomosci to sie zgodze. Ale obrazek ktory kolega dal mowi o kontynuacji przerwanej mangi. Manga zacznie znowu byc produkowana w lato wiec Anime mysle ze moze w lato 2014 wyjdzie.
Jak dla mnie druga seria nie powinna w ogóle się pojawić. Anime to dało się oglądać przez pierwsze 3-4 odcinki. Potem gdzieś utraciła klimat. Założenia dobre, wykonanie gorsze.
Wiadomo coś na temat 2 serii ? Niby na początku miała być, potem zaś nie, zaś na fanpage-u mówią, że jakieś tam przygotowania są.Wiadomo coś więcej na ten temat ?