Jak zainstalować na telefonie grę Hill Climb Racer nie będą podłączonym do internetu ( mam na mysli ominięcie Android Marketu )??
Hill climb racer
A kto normalny ma smartfona bez wykupionego pakietu n transmisje danych?
Pomijam fakt połączenia się przez WiFi…
Co do tematu to tak jak wyżej, innego wyjści nie ma. Oczhywiscie stron jest multum… aley by się tobie chciało to znajdziesz.
Okej Okej bez linczu xD Ostatnio z ojcem sie pokłóciłem i zmienił chasło z Wi Fi, ma takie prawo bo to on placi. Telefonu nie brałem w abonamencie to też czasem pakiet kupie z internetem ale to żadko bo wolę sępić bezprzewodówke Co do tematu to problem mialem taki: HillClimbRacing miałem zainstalowane i odinstalowałem po czym chciałęm zainstaować znowu... i tu przeszkoda sie pojawił gdyż na Google sklep pokazywalo mi , że grę mam zainstalowaną mimo iż była usunięta. Już wszystko ogarnąłem , bez neta by nie poszło no nie ma bata. Buenos
że grę mam zainstalowaną mimo iż była usunięta
Bo Google zapisuje ci grę do biblioteki, przypisaną pod konto. Gra zainstalowana, ale możesz to zrobić ponownie - klikając własnie to "Zainstalowana" i wybierając urządzenie, gdzie ma zostać zainstalowana.
I nie "chasło", tylko "Hasło". I nie "żadko", tylko "rzadko". I mało nas obchodzą twoje kłótnie z ojcem, poklep się po ramieniu, powiedz sobie że będzie wszystko spoko i nadal się kłóć z osobami, którę cię karmią.
Otóż czarodzieju gdy klikałem na "zainstalowana" pojawiał się komunikat , że jest juz zainstalowane, nosz WTF
Dzięki za poprawę ortografii, słaby ze mnie polonista muszę zwrócić na to uwagę. W momencie czytania Twojego komentarza wyczułem atak na Mnie. Wcalę nie miałem zamiaru wyżalenia się tylko zobrazowania co i jak było... Nas nie obchodzi?? Czy Ciebie!, bo chyba Cie poniosło homonto jeśli myślisz, że głosisz w imieniu całego grona forum. Ehh najlepsze miejsce do gwiazdorzenia, masz u mnie snickersów karton, na bierzmowanie Ci pochytam. Karmię się sam bo już nie te lata, a po ramieniu poklepać mnie też kto ma.
Jak zainstalować na telefonie grę Hill Climb Racer nie będą podłączonym do internetu ( mam na mysli ominięcie Android Marketu )??