Hircine's gift TESO

Witam, prawie za darmo mogę kogoś dziabnąć, jak ktoś chce to pisać śmiało, cena zależy od poziomu postaci, mniejsze poziomy (-25) 2,5k a większe (+25) 5k.

Oczywiście można popytać po gildiach, albo na chacie, ja jestem ostatecznością :)

Podawać nicki to zaproszę jak ktoś będzie chętny

(Nie umieściłem postu na targu gdyż nie widziałem tam odpowiedniego miejsca na ten post)

Pozdrawiam :)

Hej, to też nie jest miejsce na handel ugryzieniem poza tym ludzie zazwyczaj gryzą za darmo. :)

Ciekawy cennik na poziomy na lepszy i gorszy sort. Moim zdaniem nie powinno to być w tym temacie. Ogłaszaj się w grze w końcu to element rozgrywki. Co nie zmienia faktu ,że co 2 osoba z wolnym gryzieniem zrobi to za free

Hej, to też nie jest miejsce na handel ugryzieniem poza tym ludzie zazwyczaj gryzą za darmo. 

Skoro nie było odpowiedniego miejsca na targu, miejscu do tego stworzonym, zamieściłem to tutaj :)

Gdybyś przeczytał ze zrozumieniem, wiedziałbyś co oznacza ,,oczywiście można popytać po gildiach, albo na chacie, ja jestem ostatecznością"

Chodzi o to że mniejsze poziomy zarabiają mniej :)

5k na poziomie 10 jest ciężkie do zdobycia, oczywiście możliwe ale większość osób woli to przeznaczyć na zakup zbroi lub innych, bardziej pomocnych rzeczy.

Chodzi o to że mniejsze poziomy zarabiają mniej 

5k na poziomie 10 jest ciężkie do zdobycia, oczywiście możliwe ale większość osób woli to przeznaczyć na zakup zbroi lub innych, bardziej pomocnych rzeczy. 

Po pierwsze Szanowny Kolego to nie piszemy posta jednego pod drugim tylko używamy opcji Edytuj. Po drugie tak się składa, że pisać i czytać potrafię całkiem dobrze o czym możesz się przekonać przeglądając tę sekcję :) , po trzecie to nie jest miejsce do wystawiania ogłoszeń handlowych, bo od tego masz Zone Chat w grze zresztą kolega Ci już o tym wspomniał, ale odwzajemniając Twoją troskę o moje umiejętności czytania pozwolę sobie powtórzyć raz jeszcze. Pozdrawiam. :)

Witam, prawie za darmo mogę kogoś dziabnąć, jak ktoś chce to pisać śmiało, cena zależy od poziomu postaci, mniejsze poziomy (-25) 2,5k a większe (+25) 5k.

Oczywiście można popytać po gildiach, albo na chacie, ja jestem ostatecznością :)

Podawać nicki to zaproszę jak ktoś będzie chętny

(Nie umieściłem postu na targu gdyż nie widziałem tam odpowiedniego miejsca na ten post)

Pozdrawiam :)