[]HIT[]Heroes of Incredible Tales[]Ekipka[]

Siemka!

Jeśli Wam się nudzi i naprawdę nie macie w co grać zapraszam do wspólnej gry. Poki co stawiam pierwsze kroki i ucze sie mechaniki gry. Wybralem postać HUGO, czyli wojownika z wielkim 2recznym mieczem. Gra ma zaplikowany sufaczek z poziomem grafiki od 1 do 5 i odpowiednie ustawienie naprawde wplywa na jakosc gry. Osobiscie gralem na 4, ale zmniejszylem na 2 bo LG G2 mini wyswietlal tylko 30klatek. Teraz mam stałe 60fpsow i gra sie wybornie.

Jedynie co musicie posiadać aby plynnie zagrac to:

* 1GB wolnego miejsca na dysku.

* system Android

* 2rdzeniowy procek.

* 1GB ram wystarczy w zupełności

Zostawiajcie niki pod tym postem. W miare mozliwosci bd was dodawal do friendsow to moze ogarniemy sobie jakas gildie i friendly duele :)

Pozdrawiam!

Pobrałem, sprawdzę później czy fajne. Podaj nick to dodam Cię do znajomych jeśli będzie fajne.

nik Stilo.

Fajne, fajne, nie ma sie co zastanawiac :)

nick: quedro

póki co 16lv, zachęcam do gry :)

Wieczorkiem dodam do listy :)

nick: enri, 18lvl kiki, robi się coraz ciężej i ciekawiej, na pewno pogram w to dłużej, także zaproś. :)

Gdyby nie "Abnormal game play has been detected. The game will shut down."
:S

nick: Azrooh dopiero będę zaczynał swoją przygodę

Dostałem skina do broni teraz walczę parasolami xd

dodajcie mnie moj nick Whis level 27 chyba

ktos wie czy sa gdzies jakies darmowe kody na itemy w necie ?

Gra przy roocie wywala mam rację?

@up Masz rację :P
Nawet deroot nie pomaga ani programy chowające roota, bynajmniej te w wersji free.
Szkoda stawiać new ograniczony system dla jednej gierki ;)
Najśmieszniejsze jest to że na windzie przy starszej wersji BlueStacka działa normalnie xD

@Cycuszek dałbyś link do tej wersji? Bo próbowałem nox-em ale ciągle wywala że google.service przestał działać i są bugi graficzne. A ten nowy bluestack całkowicie nie działa.

Siemka!

Jeśli Wam się nudzi i naprawdę nie macie w co grać zapraszam do wspólnej gry. Poki co stawiam pierwsze kroki i ucze sie mechaniki gry. Wybralem postać HUGO, czyli wojownika z wielkim 2recznym mieczem. Gra ma zaplikowany sufaczek z poziomem grafiki od 1 do 5 i odpowiednie ustawienie naprawde wplywa na jakosc gry. Osobiscie gralem na 4, ale zmniejszylem na 2 bo LG G2 mini wyswietlal tylko 30klatek. Teraz mam stałe 60fpsow i gra sie wybornie.

Jedynie co musicie posiadać aby plynnie zagrac to:

* 1GB wolnego miejsca na dysku.

* system Android

* 2rdzeniowy procek.

* 1GB ram wystarczy w zupełności

Zostawiajcie niki pod tym postem. W miare mozliwosci bd was dodawal do friendsow to moze ogarniemy sobie jakas gildie i friendly duele :)

Pozdrawiam!