Hitman absolution konkurs ? :D

Witam ;) Dzis od rodzicow dostalem Hitmana Absolution Edycja Professional pudelkowa oczywiscie. Lecz na wyprzedarzy juz kupilem te gre tak czy siak pudelko plytki sie przydadza kod juz nie xD Wiec macie jakies propozycje na konkurs ? Ewentualnie moge oddac za pare skinow CS:GO oczywiscie nie o pelnej wartosci gry.

**Sorry za brak polskich znakow.

konkurs: nic nie wymysle ale z checia bym pogral :/

Jeżeli chodzi o konkurs to możesz zrobić zwykłe losowanie albo coś w stylu najlepsza praca graficzna/tekstowa na wybrany temat xD
A jeżeli coś nietypowego to po prostu zadaj jakieś trudne pytanie na które ciężko będzie znaleźć w internecie odpowiedź, jakaś ciekawostka o danej grze czy coś w tym stylu, albo może konkurs w którym to trzeba będzie odgadnąć postać która znajduje się na danym obrazku (bądź jego fragmencie). Kto pierwszy odpowie ten wygrywa.

W tą część łysego nie grałem, więc dawaj konkurs.

W tą część łysego nie grałem, więc dawaj konkurs.

Ale jaki ? Jakies pomysly ?

Daj steama dam ci pare itemkow w CS:GO ;)

Daj steama dam ci pare itemkow w CS:GO

http://steamcommunity.com/profiles/76561198066430579

nadal aktualne.

Nie no to wymyśl coś innego jeżeli moje propozycje konkursów Ci nie odpowiadają. Bo jeżeli chcesz się wymienić/sprzedać to od tego masz targowisko. Ludzie czekają i mają nadzieje na konkurs więc się zdecyduj ; )

A moze chcesz pomoc w csie z dywizja? :P to eagla moge pomoc. Ewentualnie moge dac p250 mehndi stat trak well worn : )

Zrób tak

Niech każdy napiszę

Chcę wziąć udział

I z wszystkich kto napisze po prostu wylosuj xD

Witam ;) Dzis od rodzicow dostalem Hitmana Absolution Edycja Professional pudelkowa oczywiscie. Lecz na wyprzedarzy juz kupilem te gre tak czy siak pudelko plytki sie przydadza kod juz nie xD Wiec macie jakies propozycje na konkurs ? Ewentualnie moge oddac za pare skinow CS:GO oczywiscie nie o pelnej wartosci gry.

**Sorry za brak polskich znakow.