Holic Online

To moja pierwsza recenzja więc nie żałujcie sobie swoich opini na jej temat.

Holic online to cukierkowa gra może niektórym może się zddawać że tu pełno dzieci neo itp..Ale ostatnio jak grałem zauważyłem że są tutaj porządni gracze :) Ale to nie zabardzo na temat...To zacznijmy od początku.Mianowicie ściągamy clienta i gdy już ściągniemy mamy niestety dosyć głupawy sposub włączania gry.Gdy wchodzimy w clienta otwiera nam się stronka z grą.Logujemy się na stronce a następnie wciskamy Enter to game. No gdy już wejdziemy do gry mamy ładny obrazek i niestety troche denną muze ;/Ale mniejsza z tym logjemy się na serva i tworzymy postać.Mamy do wyboru: Oczywiście Wojownik,Magik,Chyba jakiś silniejszy wojownik nie wiem ale nazywa się Monk,Archer,Priest(heler) i zabójce.Musimy jeszcze wybrać naszą rase:Albo człowiek lub Chomik.Mamy tu troche lepszy system robienie postaci niż widziałem w innych bajkowych grach MMO.Gdy już zrobimy postać klikamy start the game no i sobie gramy.Na samym początku mamy krótki filmik przedstawiający świat Holic online.Po filmiku możemy zdecydować czy chcemy przejsć tutorial czy nie(Gra jest prosta żądnych nowości ,ale troche o skilach czeba pomyślec ale o tym pózniej)Po tutorialu jeśli go zrobiliśmy gadamy z jakąś panienką która daje nam Quest.Mamy tutaj ciekawy system PvP i dużo zróżnicowanych skili.A dalej to expienie ,questy ,handel,itp..

Podsumowując:

-Bajkowa grafika nadaje uroku gry

-ciekawy system PvP

-Zróżnicowane skille

-Dużo klas i 2 rasy

-Ogromny świat

-Gra staje się po dłuższym czasie monotonna

-Niestety tutaj przeważa Cash shop i 50% gry toczy sięwokuł niego..

-Żadko,ale czasami zdarza się napotkać jakiś noobów.

To koniec mojej recenzji na temat tej gry wasze opinie w komentarzach prosze :P

Zachęcająca :P

Ale sposób bo sposoby :P jak piszesz po polsku to pisz xD

Może sprubuje

8-9,5/10

Ahh...ta ortografia ;):lol:

jak dla mnie to nie jest recenzja, malo rozwinietych watkow, wogole co to znaczy ciekawy system PVP ? mogles to chociaz opisac, ja moge powiedziec czlowiekowi co nigdy nie gral w TIBIE ze tam jest 'ciekawy system PVP' a on moglby mi uwierzyc bo nie gral, wiec precyzuj lepiej. Ja po przeczytaniu Twojej recenzji nie dowiedzialem sie nic ponad to co przeczytalbym na stronie oficjalnej gry.

wiec recenzja slaba

3/10

pamietaj nie spuszczaj nosa na kwinte ;) czyli pracuj dalej :)

Cholera, co to jest? Rozumiem, ze pierwsza recenzja, ale to nieusprawiedliwia tylu bledow.

Ortografia: Pisz w jakichs programach, ktore poprawiaja bledy. Sam mam z tym problem i gdy zabieram sie za jakis tekst, to bez slownika ani rusz.

Interpunkcja: Przecinki ulatwiaja czytanie, zmieniaja sens zdania i pomagaja w czytaniu. U ciebie ich brak...

Fatalnie klecisz zdania. Skladnia lezy i kwiczy. Nie mozna polapac sie o co wlasciwie chodzi.

Powtorzenia.

Niektore wyrazy/wyrazenia/zwroty sa niepotrzebne. "No" itp.

Spacja po kropce!

Chyba jakiś silniejszy wojownik nie wiem ale nazywa się

Tutaj padlem. Jak czegos nie wiesz, to sprawdz, a dopiero potem pisz.

Ciezko to nazwac recenzja. Wiecej tutaj opisu jak uruchomiles gre...Nie chce mi sie cytowac i komentowac kazdego zdania, wiec powiem krotko:

Przed toba duuuzo pracy, ale pisz dalej, a wkrotce zauwazysz, ze twoje teksty staja sie lepsze i lepsze :).

Dzięki za szczrą opinie :lol:

To moja pierwsza recenzja więc nie żałujcie sobie swoich opini na jej temat.

Holic online to cukierkowa gra może niektórym może się zddawać że tu pełno dzieci neo itp..Ale ostatnio jak grałem zauważyłem że są tutaj porządni gracze :) Ale to nie zabardzo na temat...To zacznijmy od początku.Mianowicie ściągamy clienta i gdy już ściągniemy mamy niestety dosyć głupawy sposub włączania gry.Gdy wchodzimy w clienta otwiera nam się stronka z grą.Logujemy się na stronce a następnie wciskamy Enter to game. No gdy już wejdziemy do gry mamy ładny obrazek i niestety troche denną muze ;/Ale mniejsza z tym logjemy się na serva i tworzymy postać.Mamy do wyboru: Oczywiście Wojownik,Magik,Chyba jakiś silniejszy wojownik nie wiem ale nazywa się Monk,Archer,Priest(heler) i zabójce.Musimy jeszcze wybrać naszą rase:Albo człowiek lub Chomik.Mamy tu troche lepszy system robienie postaci niż widziałem w innych bajkowych grach MMO.Gdy już zrobimy postać klikamy start the game no i sobie gramy.Na samym początku mamy krótki filmik przedstawiający świat Holic online.Po filmiku możemy zdecydować czy chcemy przejsć tutorial czy nie(Gra jest prosta żądnych nowości ,ale troche o skilach czeba pomyślec ale o tym pózniej)Po tutorialu jeśli go zrobiliśmy gadamy z jakąś panienką która daje nam Quest.Mamy tutaj ciekawy system PvP i dużo zróżnicowanych skili.A dalej to expienie ,questy ,handel,itp..

Podsumowując:

-Bajkowa grafika nadaje uroku gry

-ciekawy system PvP

-Zróżnicowane skille

-Dużo klas i 2 rasy

-Ogromny świat

-Gra staje się po dłuższym czasie monotonna

-Niestety tutaj przeważa Cash shop i 50% gry toczy sięwokuł niego..

-Żadko,ale czasami zdarza się napotkać jakiś noobów.

To koniec mojej recenzji na temat tej gry wasze opinie w komentarzach prosze :P