HoN - nauczyciel

siema wszystkim.

Pisze do was bo po 2 dniach grania w HoN doszedłem do wniosku ze kompletenie tego nie ogarniam.

I mam zapytanie do ludzi ktorzy to gre ogarniają czy nie pouczył by mnie ktos w to grac?? :D

Chodzi o pare cennych wskazowek jak grac co kupowac itd.

Najlepiej jak by to osoba miała 18+ wiek ;)

Bardzo byłbym wdzieczny za taka pomoc :)

Gadali bysmy przez skype. :)

Jesli ktos ma checi zeby pouczyc mnie chwile w to grac to bardzo prosze o kontakt w tym temacie lub:

gg. 788998

Lepiej pozostaw hona a graj w dote 2 albo w lola....HoN upada o czym świadczy ostatni news czyli udostępnienie wszystkich postaci (ahh ci kupujący na real kase mają po d*pie), ewentualnie LoL lecz to też zostanie przyćmione na premierze Open bety Doty 2

Nie wiem, czy HoN upada czy nie, ale napewno udostępnienie wszystkich postaci o niczym takim nie świadczy. Ostatnio sam grałem i wciąż bardzo dużo osób w to gra więc na pewno gra nie "upada".

Teraz gram w Dota2 i musze powiedzieć Fermi, że nie masz również racji co do LoL'a, który na pewno nie upadnie ponieważ jest to gra przyjazna dla początkujących, łaatwo dość ogarnąć i ludzie w to grają bo jest nie za trudna

i daje dużo radochy.. ;)

A ty Pawlikgk nie poddawaj się i próbuj swoich sił w HoN'ie, bo gra fajna :)

@Pawlikgk

Na początku radziłbym ci przetestować postacie w trybie Practice (wystarczy po 5 min na postać) żeby poznać skille postaci i to jak działają (nie można walczyć w MOBA skoro nie znasz możliwości przeciwnika ;p ). Jak już poznasz postacie, reszta jest już tylko kwestią praktyki :)

Jeszcze warto poćwiczyć lasthitowanie i deny, ponieważ to także jest bardzo ważne podczas gry ;)

Tutaj masz fajną stronke na początek:

http://www.nigmanoname.com/prodex.html

Dodaj mnie w HONie ;Aegan312 dzisiaj o18 wbije

siema wszystkim.

Pisze do was bo po 2 dniach grania w HoN doszedłem do wniosku ze kompletenie tego nie ogarniam.

I mam zapytanie do ludzi ktorzy to gre ogarniają czy nie pouczył by mnie ktos w to grac?? :D

Chodzi o pare cennych wskazowek jak grac co kupowac itd.

Najlepiej jak by to osoba miała 18+ wiek ;)

Bardzo byłbym wdzieczny za taka pomoc :)

Gadali bysmy przez skype. :)

Jesli ktos ma checi zeby pouczyc mnie chwile w to grac to bardzo prosze o kontakt w tym temacie lub:

gg. 788998