HoN porady!

Siemka!

Zaczynam grać w HoNa i totalnie nie ogarniam jak już ktoś wspomniał "Jeśli przechodzisz z LoLa na HoNa to nie ogarniasz a odwrotnie jesteś boski"

Więc mam 700 winów w LoLu a tu jestem kompletnym newbie...

Chciałbym uzyskać jakieś porady i nurtuje mnie co robi jak na 1lvl kupię siekiere i ścinam drzewa? oraz jak zabijać własne creepy? da się jakoś załączyc nicki? albo zmienić kolory na 2 drużyny bo u mnie każda postać ma inny i nie odróżniam i jak załączyć widoczność hp na stałe?

ps. Jak są guidy to które itemy najpierw kupywać? Core,lanning?

ps2. grać casual czy normal?

ps3. W HoNie czym mam więcej intelignecji wale więcej z spelli? postaciami pod inta

Scinanie drzew czasami przydaje sie by schowac sie gdzies/przejsc na skroty i zadajesz wiekszy dmg creepa.

Swoje dobijasz naciskajac A i zaznaczajac

Najpierw najlepiej laneing, pozniej core i luxury, ale tak jak w lolu nie zawsze recomended oznaczaja najlepsze ;p

Siemka!Zaczynam grać w HoNa i totalnie nie ogarniam jak już ktoś wspomniał "Jeśli przechodzisz z LoLa na HoNa to nie ogarniasz a odwrotnie jesteś boski"Więc mam 700 winów w LoLu a tu jestem kompletnym newbie...

W takim razie w LoLu ogarem też nie byłeś.

Z ręką na sercu 3 mecz w HoNa carrowałem już team (na 3vs3)

ps. Jak są guidy to które itemy najpierw kupywać? Core,lanning?ps2. grać casual czy normal?ps3. W HoNie czym mam więcej intelignecji wale więcej z spelli? postaciami pod inta

1. angielski wita kolego

2. casuale, nie psuj gry ludziom na normalu

3. ze spelli walisz wiecej tylko (chyba) 1 itemem, a jest to mianowicie rozga ktora wzmacnia ulti u wiekszosci postaci

dochodza takze itemy sytuacyjne typu refresher's orb etc

W Lolu nie przegrałem jeszcze solówki a było ich sporo ale mniejsza o to...

Mnie tu rozdupia tylko to że wszystko tak dużo hp bierze i nieraz wlatuje we mnie 3 a tu jest ta grafika rodem z w3 i nie ogarniam co się dzieję.

Ale dobra odrzuciłem grę na dobre ; )

Temat do zamknięcia.

Ja obecnie gram w HoNa.. i raz jak nie szło mi dobrze to goście, po tym jak się wkurzyli,pisali np."fucking LoL noob" albo coś w tym stylu:P

Siemka!

Zaczynam grać w HoNa i totalnie nie ogarniam jak już ktoś wspomniał "Jeśli przechodzisz z LoLa na HoNa to nie ogarniasz a odwrotnie jesteś boski"

Więc mam 700 winów w LoLu a tu jestem kompletnym newbie...

Chciałbym uzyskać jakieś porady i nurtuje mnie co robi jak na 1lvl kupię siekiere i ścinam drzewa? oraz jak zabijać własne creepy? da się jakoś załączyc nicki? albo zmienić kolory na 2 drużyny bo u mnie każda postać ma inny i nie odróżniam i jak załączyć widoczność hp na stałe?

ps. Jak są guidy to które itemy najpierw kupywać? Core,lanning?

ps2. grać casual czy normal?

ps3. W HoNie czym mam więcej intelignecji wale więcej z spelli? postaciami pod inta