Mam zamiar zagrać w HoNa.Zainteresowanych proszę o podanie mi swojego refferala kto pierwszy ten lepszy:)
HoN zarejestruje sie na refferala
grasz w hona może chcesz zagrać ze mną ? jakby co nick w grze RexinoPL.
A jak z populacją?Może i ja zagram.
Sporo ludzi gra,lecz ja nie potrafiłem się w niej połapać,gdyby ktoś miał zamiar zacząć grę od samego początku zacznę również we 2 raźniej
tez bym chciał się dołączyć, bo grając sam z jakimiś obcymi ludźmi wyciągam staty 2/14
To Prawda co mówią 'mobowcy'... że LoL to taka piaskownica...
ciekawy czy Dota2 jest trudniejsza.
bo HoN'owi narazie nie umiem podołać. Oo'
i jeszcze ten interfejs O_o
Jakby co mam nick RexinoPL będę mógł wam pomóc z poczętkiem pomóc dobrać itemy itp to piszczie.
grasz w hona może chcesz zagrać ze mną ? jakby co nick w grze RexinoPL.Link do Refa:http://heroesofnewerth.com/ref.php?r=9N53NSTEZłamanie regulaminu, nie można na tym forum podawać refów.
Co do tematu, chętnie z Wami zagram. Rzygać się mi chce tą całą bachornią z LOLa. Oby tutaj był jakiś poziom intelektualny. No i grafika oczywiście przyjemniejsza dla oka. Jednakże największym atutem jest brak polskiej wersji językowej, co za tym idzie jakieś tam wyselekcjonowanie graczy. Zasysam clienta, będzie za 20min. (;
sory za refa ciastek moge to usunąć? i zapraszam do dodania mnie do friends w honie
Temat został zamknięty. Powód: Temat zamykam, a jesli chodzi o tego reflinka, to nie ma warna, poniewaz autor tematu sam prosil o tego typu linka, dlatego nie ma sensu nikogu karac Jesli chcecie umawiac sie na wspolna gre, to zrobcie nowy temat.
Mam zamiar zagrać w HoNa.Zainteresowanych proszę o podanie mi swojego refferala kto pierwszy ten lepszy:)