Witam mam pytanie wie ktos za ile HP sa te odznaczenia w postaci opasek przy wyborze championa?
Honor Points
Honorable opponent za 30
Chociaż to jest dziwne,jeden znajomy ma 33 a nie ma
Bo to muszą być unique points. Czyli w skrócie każdy punkt musi być od kogoś innego. Być może trafił kilka razy na tego samego przeciwnika i on dał mu honorable opponent.
A ja z kolei słyszałem, że musi to być jedna z większych ilości jakie są w grze. Czyli np 100 osób z najlepszym wynikiem w danej kategorii dostaje wstęgę. Kolega dostał i po 2 grach mu znikła. Czyli pewnie dlatego, że ktoś go przebił. Chociaż pewny nie jestem, nie ma ogólnego info.
co tydzień 1 % najbardziej uhonorowanych dostaje badge
(oczywsicie liczą się tylko ci którzy jeszcze takowej nie posiadają )
Na oficjalnym forum lol'a macie to pytanie i odpowiedź
No to ja mam pytanko, mam 35 pointsów, społeczniaka 5x i niby wyszło mi wczoraj rano, że mam odznake za honorable opponent a nikt nie widzi jej, no i ja sam także nie widzę więc o co chodzi?
Ktoś cię przebił i znikła. Do końca życia mieć jej nie będziesz.
od ilu jest wstązka zalezy od tego jak sie dany uzytkownik sprawowal czyli czy byl karany czy nie np: ja mialem od 35 honorowy przeciwnik, niektorzy maja po 44 i nic nie mają a jeśli bedzie report( i potwierdzi sie t0 w trybunale) to wtedy traci odznake ;0
To nie dokładnie tak działa jak piszecie (tak sądzę).
Podobno honor points honor pointsowi nie równy. Ktoś kto daje wszystkim graczom na lewo i na prawo po każdej grze honor, jego honor staje się mało punktowany, a jeśli ktoś daje honor tylko graczom którzy naprawdę wywarli na nim dobre wrażenie i zdarza się to mu raz na tydzień( i gra dużo gier dziennie) to wtedy jego honor point jest bardziej wartościowy.
Z każdą zagraną grą twój honor wzrasta na wartości, a po rozdaniu jego wartość maleje.
Temu gracze którzy grali zaraz po wprowadzeniu honoru i otrzymali go dużo od ludzi którzy pierwszy raz go rozdawali, dość szybko uzyskali ribbony.
Honor który uzyskaliście od graczy z premade'u prawie w ogóle się nie liczy, więc nie opłaca się (w moim przekonaniu) go dawać przyjaciołom i tym samym obniżać jego wartość .
po 5 dniach od dostania tej odznaki w końcu widać ją u mnie
odznaki dostaje sie jeśli w 1 dzień ileś tam ludzi do ci honor nie moga być to ci sami ludzie a ilośc ponktów musi wynosić 30
teraz zmienili widaćto tez u tych co sąw twoim teamie i sam to widzisz, to zalatwi duzo problemow D:
Witam mam pytanie wie ktos za ile HP sa te odznaczenia w postaci opasek przy wyborze championa?