[Horda]Wow Burning Legion

Poszukuję graczy/gracza do wspólnej zabawy w World of Warcraft na serwerze Burning Legion. Ogólnie nie jestem jakimś super/pro graczem ale coś tam wiem. Osobiście zaczynałem na serwerach prywatnych również grałem dużo na globalu serwer Ragnaros. I stwierdziłem że przejdę na inny serwer. Zacząłem grać około 10/15 minut temu w Hordzie jako Hunter. Stwierdzam że nudno się gra samemu to poszukuję kogoś kto mi potowarzyszy, porozmawia oraz podzieli się swoją wiedzą.

Również poszukuję porad co do addonów i ustawień gry by łatwiej się grało.

O osobie: Mam 20 lat, pochodzę z dolnego śląska. Jeśli będziesz chciał/a rozmawiać głosowo dostosuje się komunikatorem. Aktualnie mam dużo czasu ponieważ mam urlop w pracy.

Jeśli macie jakieś pytania śmiało odpowiem!

Jak chcesz grać w ally to już lepiej na defiasie bo na blu tylko horda.

W Sumie dzięki @KolegaKolegiJezusa jednak zagram w Hordzie, mam już tam kilka postaci to będzie łatwiej. <3

Podbijam :(

>Również poszukuję porad co do addonów i ustawień gry by łatwiej się grało.

W ustawieniach polecam ustawić auto loot, always show nameplates i 4 pierwsze opcje pod actionbars.

Co do addonów, ściągnij i zainstaluj klienta curse (teraz zmienili jego nazwę na twitch) - zawiera bardzo ważne narzędzie do addonów WoWa. W jednym miejscu łatwo przeprowadzasz update i wybierasz sobie z katalogu addony jakie chcesz.

Addony generalne:

Bug Sack + !BugGrabber - sprawiają, że bugi interfejsu przestają się pojawiać na środku ekranu (a lubią to robić w najmniej odpowiednich momentach).

Auctionator - ułatwia korzystanie z AH, dodaje nowe zakładki w których m.in. skanuje i uporządkowuje według ceny za 1 item.

Bartender4 - ułatwie ustawianie keybindów. Pozwala też modyfikować dolną część interfejsu (zmiana rozmiaru, pozycji itp.).

EasyMail from Cosmos - małe ulepszenie systemu poczty.

Inventorian - wyświetla inventory w postaci jednego dużego baga. W przeciwieństwie do popularnego Bagnon, ten zachowuje w miarę oryginalny wygląd interfejsu.

MikScrollingBattleText - pokazuje dmg, healing i zmiany statusów w najbardziej przejrzystej formie.

Prat - ulepszenie chatu. Pozwala m.in. kopiować dowolny tekst z chatu.

Skada Damage Meter - nazwa mówi sama za siebie.

Tidy Plates - ulepszenie nameplate'ów, czyli pasków HP mobów (i nie tylko) na ekranie.

TomTom - pokazuje koordynaty, w których się znajdujesz, umożliwia oznaczanie punktów na mapach, ustawienie autopilotowej strzałki pokazującej drogę do celu.

Z-Perl Unit Frames - modyfikuje górną część interfejsu, duże możliwości.

Addony przydatne na wysokim levelu:

Angry Keystones - przydatne w mythic+.

Deadly Boss Mods (DBM) - chyba nikomu nie trzeba przedstawiać.

DejaCharacterStats - dodaje więcej statsów w panelu postaci, które normalnie są ukryte.

GatherMate2 + GatherMate2_Data - addon do zbierania roślinek i skałek razem z biblioteką, która naniesie na mapę gdzie możesz się ich spodziewać.

HandyNotes + wieeele bibliotek - nanosi na mapę rozmaite rzeczy, w zależności od tego jakie biblioteki zainstalujesz - np. pozycje ukrytych skrzynek czy rzadkich mobów.

LegionInvasionTimer - pokazuje, kiedy będą inwazje, z których możesz wynieść baaardzo dużo expa (lv 100-109) lub cenne nethershardy, za które kupisz gear (lv 110).

OrderHallCommander - optymalizuje misje z class hall.

Overachiever - ulepszenie panelu achievementów.

WeakAuras 2 - nie da się tego zwięźle ująć, addon przydatny, ale trzeba nauczyć się go używać. Importuje się do niego różne elementy - cooldowny, czasy trwania różnych statusów, timery do różnych bossów i wiele, wiele innych.

World Quest Group Finder - sprawi, że robienie WQ stanie się szybsze i łatwiejsze.

World Quest Tracker - wyświetli na mapie Broken Isles listę WQ i nagród za nie, dzięki czemu nie trzeba najeżdżać na każdy z nich żeby się dowiedzieć, co za nie dostaniesz.

Dziękuje za pomoc w addonach, na pewno opis ich mi się przyda. Bo aplikacje curse i ustawienia barów już miałem :))

Podbijam Temat <3

Poszukuję graczy/gracza do wspólnej zabawy w World of Warcraft na serwerze Burning Legion. Ogólnie nie jestem jakimś super/pro graczem ale coś tam wiem. Osobiście zaczynałem na serwerach prywatnych również grałem dużo na globalu serwer Ragnaros. I stwierdziłem że przejdę na inny serwer. Zacząłem grać około 10/15 minut temu w Hordzie jako Hunter. Stwierdzam że nudno się gra samemu to poszukuję kogoś kto mi potowarzyszy, porozmawia oraz podzieli się swoją wiedzą.

Również poszukuję porad co do addonów i ustawień gry by łatwiej się grało.

O osobie: Mam 20 lat, pochodzę z dolnego śląska. Jeśli będziesz chciał/a rozmawiać głosowo dostosuje się komunikatorem. Aktualnie mam dużo czasu ponieważ mam urlop w pracy.

Jeśli macie jakieś pytania śmiało odpowiem!