Witam,
Jaki polecicie najlepszy hosting strony www za darmo?
Mam pomysł na strone, ale nie wiem czy wypali, więc na razie nie będę nic kupował.
Strona - forum, ale aż takiego transferu nie trzeba, najważniejsze, żeby nie było żadnych problemów i reklam.
Najlepiej polski, ale może być zagraniczny hosting.
Hosting www
Jeśli szukasz darmowego, to nie znajdziesz dobrego i możesz od razu założyć, że strona nie odniesie sukcesu lub padnie po kilku godzinach/dniach przez przekroczenie śmiesznie niskiego limitu CPU. W innym przypadku cała strona będzie zawalona reklamami. Jeśli chcesz, aby projekt odniósł sukces, to musisz wyłożyć pieniądze na chociażby najtańszy hosting i domenę, bo darmowe hostingi i śmieszne końcówki linków już na wstępie odstraszają.
Na początek możesz zakupić jakiś tani hosting na xaa.pl (możesz opłacać co miesiąc, przelewem bądź sms-em), linuxpl.com (dobry i często polecany hosting) lub sixwishlist.com (mają śmiesznie niskie ceny. Na razie testuję ich od 2 tygodni przy nowym projekcie i cały czas jest 100% uptime, support w wersji basic odpisuje po 1-2h i nie miałem jakichkolwiek problemów z działaniem mojego forum. W razie jakby hosting nie wystarczał można ulepszyć pakiet, zmienić na vps/dedyka, itd. Od siebie póki co polecam.). Domena .pl najtaniej na gnum.pl albo ovh.pl.
Witam,
Jaki polecicie najlepszy hosting strony www za darmo?
Mam pomysł na strone, ale nie wiem czy wypali, więc na razie nie będę nic kupował.
Strona - forum, ale aż takiego transferu nie trzeba, najważniejsze, żeby nie było żadnych problemów i reklam.
Najlepiej polski, ale może być zagraniczny hosting.
Nie ma dobrych hostingów za darmo, bo jak to możliwe? Dawałbyś dobrą usługę za darmo? No właśnie ;-)
Ale za kilka dyszek już normalnie można znaleźć stabilnie działający serwer.
Co o tym myślicie?