Poszukuje Jakiejś Ekipy Do Hots,a granie dla Zabawy Lub Rankedy jeśli sa : P hotsa niedawno ściągnełem ale gdy gram solo to jest straszna zamuła ^^
Wymagam jedynie :
-18
Dojrzałości
ts3 : )
Poszukuje Jakiejś Ekipy Do Hots,a granie dla Zabawy Lub Rankedy jeśli sa : P hotsa niedawno ściągnełem ale gdy gram solo to jest straszna zamuła ^^
Wymagam jedynie :
-18
Dojrzałości
ts3 : )
SETRONIUS#2682 16- ale ogar ts3 i skyp jest gram troche w to już więc pomoge
SETRONIUS#2682 16- ale ogar ts3 i skyp jest gram troche w to już więc pomoge
Zaprosiłem
o i widze pyrcio z dostepem do hotsa mozecie rowniez mnie dodac battle tag w profilu
Poleciało zapro ^^
Dodaj Ukryty#2705 gram od dzisiaj, gram klasami wspomagajacymi.
Giera miazga, wkrótce rankedy i kilka nowych map, miałem sprzedawać, ale jest za fajnie XD a cbt dopiero w styczniu i też ograniczone :>
Super sprawa, że gry szuka kilka sekund
zaprosiłem
Takie newbie jak ja, który nie miał wogóle styczności z HotS'em, ale grał w lola też sie nada? Chętnie bym sobie pograł w to, gdyż iż ponieważ nigdy w to nie grałem, a od zawsze mnie ona interesowała
Kasiek#2371
Troszku grałem gram na b-necie Dziewczyny mam 24 latka i znam Quaka Pzdr.
zapro poszlo
wszystkie mecze dziś wygrane dobra ekipa to dobra ekipa
Chetnie bym pogral, ale niestety jeszcze nie dostalem HotS... Troche przykro sie robi jak widze imbecyli, ktorzy maja bronze - plat w LoL'u i graja w HotS'a, a ja nie moge =(
Witam poprosze o zaproszenie dla Qrls#2791 bete mam od 2 tygodni, malo gralem bo bylem bez dostepu do pc a z lapka to nie gra, ostatnio juz kosze nocne granie ? ^^°
Chetnie bym pogral, ale niestety jeszcze nie dostalem HotS... Troche przykro sie robi jak widze imbecyli, ktorzy maja bronze - plat w LoL'u i graja w HotS'a, a ja nie moge =(
Czemu obrażasz mnie od imbecyli ?
Bo sa tacy co mysla ze jak ktos nie gra w to co on sobie gra, to jest slaby normalne wsrod mlodziezy
Mi tu zalatuje typowym "lolowcem" za którego trzeba się wstydzić i przez którego poziom kultury na east jest jaki jest :>, oj mam nadzieję, że "kolega" jeszcze długo nie dostanie zapa
- Arcadius#2277
Gram głównie tankami jak Diablo, Arthas, (teraz chce Anubarakiem sprobowac ) i assasinami typu illidan albo Zeratul ,
Ja chetnie zagram ,z tym ze w godzinach wieczornych.Battletag:NigrumAvis#2457 Tylko ostrzegam ze do najlepszych graczy nie naleze
To alpha nie ma sie co spinac trzeba sie uczyc, tez preferuje wieczory i range postacie
głównie chodzi i poznanie postaci i "nauczenie" się gry, a w styczniu gramy rankedy xD