Hots - Pomoc w dostępie do alphy

Pewnie część z was wie, że osoby, które mają 19 lvl w hotsie mają szansę zaprosić znajomych do gry. Wpadłem więc na pomysł, że dobrodzieje, którzy osiągnęli, bądź są w trakcie lvlowania mogą podać swoje battletagi, coby osoby chętne do dostania się do bety mogły dodać do znajomych ;)

Kolejny co ma problem z czytaniem ze zrozumieniem.. nie dość, że w newsie jest napisane, że obejmuje tylko osoby dodane do znajomych do 16.10.14 to jeszcze w komentarzach wszyscy o tym gadają..

Pewnie część z was wie, że osoby, które mają 19 lvl w hotsie mają szansę zaprosić znajomych do gry. Wpadłem więc na pomysł, że dobrodzieje, którzy osiągnęli, bądź są w trakcie lvlowania mogą podać swoje battletagi, coby osoby chętne do dostania się do bety mogły dodać do znajomych

Fakt 1:Trzeba mieć 20 lvl.

Fakt 2:Dotyczy zaproszonych przed 16.10

Fakt 3:Jest to losowanie

Nie mam problemu z czytaniem ze zrozumieniem, zaparz sobie melisę czy coś. Informacja o tym jest napisana w faq, a nie samym newsie.

@Fleshpound

Fakt1: Wiem wiem, po prostu było późno i się zamyśliłem :P

Fakt2: Jak wyżej

Fakt3: Powiedzmy, że to zaznaczyłem w pierwszym poście.

W takim wypadku temat do zamknięcia

Pewnie część z was wie, że osoby, które mają 19 lvl w hotsie mają szansę zaprosić znajomych do gry. Wpadłem więc na pomysł, że dobrodzieje, którzy osiągnęli, bądź są w trakcie lvlowania mogą podać swoje battletagi, coby osoby chętne do dostania się do bety mogły dodać do znajomych ;)