Witam serdecznie, czy posiada ktoś grę How to Survive? Mam zamiar ją kupić na dzisiejszej przecenie, jednak nie wiem jak jest z populacją, podobno to Multi Player. Czy serwery świecą pustkami, czy duuużo gra graczy?
How to Survive- populacja
Jeżeli myślisz, że to jest typowy multiplayer to się zawiedziesz, tak samo jak na tym, że to survival. To jest zwykła nawalanka ze słabym craftingiem, survivalu tam tyle co kot napłakał, tak samo multiplayer w który można grać we 2 osoby. Rozgrywka jest podzielona na wyspy na których wykonujesz questy i po wykonaniu głównego przenosisz się na następną. Z tego co pamiętam multiplayer jest tylko lokalny, tzn. przy jednym kompie.
Ostra lipa, okej dzięki.
Jak chcesz kupić Survivala to tylko Rust, najpopularniejsza i jednocześnie najlepsza tego typu produkcja.
Przeszedłem tę grę. Jest całkiem fajna, daje trochę zabawy z kumplem, ale bez wybuchów. Multiplayer jest normalnie sieciowy, zapraszasz kumpla ze Steam do sesji i lecicie.
Witam serdecznie, czy posiada ktoś grę How to Survive? Mam zamiar ją kupić na dzisiejszej przecenie, jednak nie wiem jak jest z populacją, podobno to Multi Player. Czy serwery świecą pustkami, czy duuużo gra graczy?