Hs desperacja :D

tak przeglądając moje oferty w dziale trgowiusk uświadomiłem sobie jak bardzo che zagrać w hs :D

jp-noqswztawsaierrkolyk.jpg

jak to wygląda z waszego punktu widzenia :D

Mam konto, z hs jeśli interesuje Cie konto nie klucz.. o ile miałbyś coś co by mnie interesowało.(wiem że to nie targowisko, ale porostu jak komos tak bardzo zależy to pomyślałem ze rzuce ofertą)

troche zalatuje desperatem

zalatuje gimbem, bo kto normalny gra w tego crapa?

warn_ico.png
spam ~ blaumro

nie nic nie dostałem niestety

Ajron,

cyrk jest taki że nikt nie wie jak to rozsyłają. U nas, na trzy konta zapisane nikt nie dostał, a kolega mający konto starter wowa (ten trail) dostał ze dwie sztuki.

Powariować można

Chociaż ktoś napisze, że chodzi o :

Dla mnie HS, to HardStyle.

Ja dostałem swój klucz w czwartek , odczytałem wiadomość w niedziele na dodatek przypadkiem :D

Życzę powodzenia.

Lada moment startuje open beta, więc cierpliwości ;p

@Ajron

Mi tam się z tym nawet nie śpieszy, jestem ciekawy, bo Heartsone doprowadził do "wyłączenia" WoW TCG w którego grywałem od kilku lat i chce sprawdzić czy może to być dla niego jakaś alternatywa. A wysyłają na prawdę jak leci, konta u nas to jeden US, jeden na Niemcy i jeden na Polske, więc chyba leci to bez jakiegoś systemu ;)

Jedyne co, to trochę wkurza że są te konta, na nich prawie wszystko od blizzarda, do tego jeszcze doświadczenie z karcianego wow'a... i nic :P

tak przeglądając moje oferty w dziale trgowiusk uświadomiłem sobie jak bardzo che zagrać w hs :D

jp-noqswztawsaierrkolyk.jpg

jak to wygląda z waszego punktu widzenia :D