Htc Sensation XE

Witam posiadam od kilku miesięcy ten telefon wszystko pięknie działa nie zacina się ani nic tylko mam problem już opisuje ;d
Otóż jak doładuje za jakąś kwotę telefon to na 2 dzień już nie mam tej sumy bo telefon sam włącza sobie sieć i pobiera aktualizacje kiedy ja śpię i nawet o tym nie mam pojęcia może ktoś miał taki problem jak wyłączyć żeby sam internetu nie włączał nie wiem co zrobić kompletnie.POMOCY ! :)

LoL. Mam htc sensation i nigdy przenigdy od kiedy go mam nie stwarzał mi takich problemów. Próbowałeś zrobić reset androida?

A może na twojej karcie SIM, jeśli miałeś ją w starych telefonach wysyłałeś jakieś SMSy w celu zdobycia nagród i tego typu naciągaczy więc "samo" Ci bierze kasę, a jeśli tak nie jest to cóż... Zawsze warto dać przykład z własnego życie wzięty. ;)

Reset androida? Haha!
Wejdź w ustawieniach w 'Sieci zwykłe i bezprzewodowe' dalej w 'Sieci komórkowe' i jest tam opcja 'Włącz przesyłanie danych' -Odznacz to.

Xaorus nie robiłem tego.
Kolbi kupiłem normalny starter Play w sklepie
MareXtreme nawet takie czegoś nie ma ale mam takie opcje Dane roamingu / dzwiek / punkty dostepu / tryb sieci / operatorzy sieci i wlacz nieprzerwany dostep moblinych danych.

To też kwestia tego, jakiego masz wgranego androida.
Masz JB? Ale tak czy siak...prawdopodobnie to jest to.

Najlepiej zrób screen'a menu. Może coś poradzimy, choć powinno być jak MareXtreme pisze.

Po prostu musisz wyłączyć komórkowy transfer danych.

https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CDQQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.play.pl%2Fresources%2Fpdf%2FKontrola_transmisji_danych_w_telefonach_opartych_na_Android_OS.pdf&ei=rQTsUrPLDdCM7Abri4HIBQ&usg=AFQjCNFjBFfruSrtavMHzKIZ9e_dp6JiIA&sig2=1hx8vsZjoyZGQrUOY4SDsw&bvm=bv.60444564,d.ZGU

Strona 6.

Mam Androida 4.0.3 i Wersje htc sense 3.6 sprawdze co kolega wyżej napisał

Dane w Roamingu mam odhaczone.

Xasarm wpisałem ten kod *111*51*1# ale nie wiem czemu dla mnie jest to zablokowane i pozniej tylko moge wyjść.

Witam posiadam od kilku miesięcy ten telefon wszystko pięknie działa nie zacina się ani nic tylko mam problem już opisuje ;d
Otóż jak doładuje za jakąś kwotę telefon to na 2 dzień już nie mam tej sumy bo telefon sam włącza sobie sieć i pobiera aktualizacje kiedy ja śpię i nawet o tym nie mam pojęcia może ktoś miał taki problem jak wyłączyć żeby sam internetu nie włączał nie wiem co zrobić kompletnie.POMOCY ! :)