Opinie…
Dla osób nigdy nie mniejących z tym kontaktu zapraszam na moją strone www.din.cba.pl
edit by: Kroolik
Strona z roznymi filmikami youtube np.: Wlatcy much, Happy three friends, tibia...
Opinie…
Dla osób nigdy nie mniejących z tym kontaktu zapraszam na moją strone www.din.cba.pl
Strona z roznymi filmikami youtube np.: Wlatcy much, Happy three friends, tibia...
Mogles bardziej rozwinac swa wypowiedz...
Co oznacza wyraz "dniejących" ?
edit:
:shock: mniejących :shock:
Co oznacza wyraz "dniejących"?
Sądze, że to chodzi o słowo miejących :-P
Nadal nie rozumiem sentencji działania tej strony... Jakieś dokładniejsze objaśnienia?
Tak wychodzi pisanie na szybkiego. :mrgreen:
Zaraz poprawie.
Mi ta strona się bardziej kojarzy ze stronką "dla siebie" lub tylko dla znajomych
Popracuj nad nią bardziej Nord ale i tak Ci nie wróżę sukcesu bo takich stronek w sieci jest naprawdę dużo i naprawdę na wyższym poziomie.
@Offtop
Twoja stronka mi nasunęła pomysł by na główną stronkę naszego serwisu dodać moduł filmy gdzie każdy mógłby za pośrednictwem youtube oglądać filmiki z darmowych gier mmorpg.
Ja przed ściągnięciem danej gry zawsze oglądam wcześniej filmiki na YouTube tudzież GoogleVideo...
Opinie…