Humble Bundle co i jak?

Witam, chciałem zakupić już dziesiątki humbli bundli ( oczywiście w celach charytatywnych ) jednak nie umiem. Pytanko do was jeżeli wybiorę płatność kartą to może to być karta bankowa ta którą płacę w biedronce gdy kupuje zapas prezerwatyw na rok ( żart ) czy karta kredytowa ?

Płatność amazonowa to odciągnięcie z konta jeżeli mam rozumieć, a natomiast paypal to zwykły paypal.

O BitCoinach nawet nie wspominam gdy usłyszałem, że jest to waluta deep-netu natychmiast od tego odszedłem.

Jakim sposobem wy kupujecie i czym do cholerci jest ta karta kredytowa. W banku wciskali mi zwykła to taką wziąłem.

@tak sobie czytam i wychodzi że mam kartę debotową

btw. wątpię że uda mi się zaupić aktualnego humbla tak więc prośba, rzuci ktoś Dirty Bomb ultimate pack? Mogę również przehandlować na coś na Steamie.

Witaj, tak możesz normalnie płacić tam kartą debetowa. Ja tylko i wyłącznie tam tak kupuje.

Świetnie bo zakupie nie będzie czegoś w rodzaju miesięcznej prenumeraty w wysokości 49,99$ czy coś?

Karta kredytowa to największe zło, płacisz nią i zaciągasz sobie dług, potem i tak musisz go spłacić. Ja osobiście od zawsze kupuję przez PayPal.

Jeżeli masz jakąś kartę, a nie wiesz jeszcze do końca jak działają, to na 99% posiadasz kartę debetową, czyli taką kartę płatniczą, która korzysta przede wszystkim z twoich środków na rachunku, jednak w jakichś tam określonych przypadkach pozwala na skorzystanie z debetu, czyli środków banku, które musisz później spłacić.

Jeżeli chodzi samego HumbleBundle'a, to sprawa jest prosta - podajesz dane zgodne z tymi widocznymi na karcie, tj. imię i nazwisko, numer karty (ten 16-cyfrowy widoczny na karcie, nie mylić z numerem rachunku!), datę ważności karty oraz kod zabezpieczający i voila, powinno działać. Nie będziesz miał żadnych dodatkowych opłat miesięcznych w zwykłym Humble Bundle, ale opłata abonamentowa obowiązuje w HB Monthly, więc zwróć uwagę na to, co zamawiasz. O ile masz wystarczająco środków na koncie i nie masz założonego limitu płatności na karcie, to płatność powinna przejść natychmiastowo, a na podanego maila powinieneś dostać linka z wszystkimi kluczami do znajdujących się w bundlu gier, bonusów, itd.

1lajk

Witam, chciałem zakupić już dziesiątki humbli bundli ( oczywiście w celach charytatywnych ) jednak nie umiem. Pytanko do was jeżeli wybiorę płatność kartą to może to być karta bankowa ta którą płacę w biedronce gdy kupuje zapas prezerwatyw na rok ( żart ) czy karta kredytowa ?

Płatność amazonowa to odciągnięcie z konta jeżeli mam rozumieć, a natomiast paypal to zwykły paypal.

O BitCoinach nawet nie wspominam gdy usłyszałem, że jest to waluta deep-netu natychmiast od tego odszedłem.

Jakim sposobem wy kupujecie i czym do cholerci jest ta karta kredytowa. W banku wciskali mi zwykła to taką wziąłem.

@tak sobie czytam i wychodzi że mam kartę debotową

btw. wątpię że uda mi się zaupić aktualnego humbla tak więc prośba, rzuci ktoś Dirty Bomb ultimate pack? Mogę również przehandlować na coś na Steamie.