Humble Bundle V - poratujcie 10gr/ Paypal

Witam chciałbym zakupić sobie pakiet gier Humble Bundle, lecz niestety na koncie paypal mam 2 gr :) jeżeli znalazł by się ktoś tak uprzejmy i mnie poratował, byłbym wdzięczny.

Link do stronki: http://www.humblebundle.com/

Gry w zestawie:

Amnesia: The Dark Descent

Psychonauts

LIMBO

Superbrothers: Sword and Sworcery EP

Mój email: thomas2549@gmail.com

Mi kurfa znikąd na paypalu wpieprzyli "ograniczony dostęp do konta" Jeżeli mogę podeslę ci 3,70zł bo wolę je dać komuś niż tym k**wom co nawet nie idzie odblokować bo musze jakies potrwierdzenia numeru tel robic i jakaś informacja ze mają problem z moją kartą debetową i podejzewają kradziez lub blokade...no sorry w miesiącach kwiecein maj robiłem zakupy przez nia ze 80 razy i bezproblemowo wtf?. A oczywiscie system w tej chwili nie działa i ch*j wiadomo i odblokowac nie idzie

@Fermi - W jaki sposób chcesz mu to przesłać, skoro napisałeś że masz ograniczenie konta ? :D Ja także mam wrzucone jakieś ograniczenie tylko że z kartą kredytową, zapewne chodzi im o to aby jakąś przypisać do tego konta, ale takiegoooo.

@Grotesk - Jeśli znajdziesz jakiś sposób pominięcia wpisania danych karty kredytowej wyślę Ci całe 3,36zł bo leży nieużywane. :)

Wiesz co, jezeli masz zamiar kupowac Humble Bundle za 10 groszy to lepiej sciagnij z neta za darmo. Bo w ten sposob wiecej ich to kosztuje niz ciebie.

Wiesz co, jezeli masz zamiar kupowac Humble Bundle za 10 groszy to lepiej sciagnij z neta za darmo. Bo w ten sposob wiecej ich to kosztuje niz ciebie.

jakbys potrafił czytać to zobaczyłbyś że na te gry trzeba wydac minimum 1$ zeby miec klucz do steama

Poratował by mi ktoś na taką paczke humble bundle V, ponieważ nie mam jak jechać do miasta i kupic paysafecard bo chory jestem :(

Poratował by mi ktoś na taką paczke humble bundle V, ponieważ nie mam jak jechać do miasta i kupic paysafecard bo chory jestem

Paysafecard nie jest obsługiwane, a szkoda bo sam chciałem kupić.

Swoją drogą jeśli ktoś byłby zainteresowany zakupem takowego kodu przez paypal to z chęcią odstąpił bym za to pasysefecard z kwotą 7-8zł, dokładnie nie pamiętam, w razie czego pm.

Witam chciałbym zakupić sobie pakiet gier Humble Bundle, lecz niestety na koncie paypal mam 2 gr :) jeżeli znalazł by się ktoś tak uprzejmy i mnie poratował, byłbym wdzięczny.

Link do stronki: http://www.humblebundle.com/

Gry w zestawie:

Amnesia: The Dark Descent

Psychonauts

LIMBO

Superbrothers: Sword and Sworcery EP

Mój email: thomas2549@gmail.com