Czy znajdzie się jakaś dobra dusza i wesprze biednego studenta robiąc mu prezent i kupując HB za 1$?
Podpisano
Głodny Student
Czy znajdzie się jakaś dobra dusza i wesprze biednego studenta robiąc mu prezent i kupując HB za 1$?
Podpisano
Głodny Student
Zapytaj się o to Byku Jurka Owsiaka może zorganizuje dla Cb Wielkką orkiestre Świątecznej Pomocy i kupi Ci coś z Humble Bundle
Już pytałem, ale Jurek powiedział, że ma w d*pie studentów, woli pomagać dzieciom.
1 dolar to ile? 3-4 zl? Jedno piwo mniej i masz, wiec nie zebraj,
a może on nie ma jak zapłacic za tego humba??
Nie przesadzajmy też w drugą stronę. Ja raz poprosiłam o grę za 5 euro i dostałam.
Ok, jeśli tak to ja też poproszę.
Jak to tak to też bym poprosił , albo mogę się wymienić Dead island na Guardian of middle earth.
Dzz, nie żebram tylko ładnie proszę, trochę jest różnica, klęczeć gdzieś w zaułku z lalką dziecka na ręku i prosić o 10 groszy, a poprosić społeczeństwo o przysługę. Niektórym zostaje reszta kasy gdzieś na PayPalu, więc zawsze, jeśli zechcą, mogą się podzielić.
Hola hola ludziska. Humble zmienil polityke. I teraz nie dostaje sie kluczy tylko gry sa odrazu przypisywane do konta steam Także jak podacie komuś passy do konta steam to GRATULUJE !
[@dół] A no tak. Zapomnialem o tym :_( Przepraszam prosze o pokute i rozgrzeszenie
Bojler nie wiem czy wiesz ale jest możliwość wysłania gry z humble bundle jako prezentu i nikomu pasów nie trzeba podawać!
Podpisano
Głodny Student