Humble Indie Bundle 7!?!?!?

To już następna edycja akcji Humble Indie Bundle, a przecież dopiero skończyła się akcja z THQ, czyż nie? Za co najmniej 1$ mamy kilka wspaniałych gier, czyli: Shank 2, The Binding of Isaac (+ dlc), Closure, Indie Game: The Movie (FILM), a jeżeli zapłacimy więcej niż (jak na razie) 6,26$, otrzymamy grę Dungeon Defenders Z WSZYSTKIMI DLC i grę Legends of Grimrock. Obie warte polecenia. Zapraszam do kupna :)

Pozdrawiam!

https://www.humblebundle.com/

Nie wiem czy wiesz, ale średnio co miesiąc jest taka "przecena". Jak myślisz skąd ludzie mieliby powbijanie na swoich kontach po 200gier+. :P

Co do humbla, raczej nie skorzystam, ponieważ nie ma w nim nic ciekawego. Dzięki za info. :)

Oddam kluczyk do Clash of Heores za tą paczkę, jeżeli ktoś chętny.

Oczywiście, że kupie:)

Nie wiem czy wiesz, ale średnio co miesiąc jest taka "przecena". Jak myślisz skąd ludzie mieliby powbijanie na swoich kontach po 200gier+. Co do humbla, raczej nie skorzystam, ponieważ nie ma w nim nic ciekawego. Dzięki za info.

No tu to już przesadziłeś. Tu są SAME ciekawe gry.

To już zalezy od preferencji. Dla mnie tutaj ciekawy jest jedynie Grimrock, bo w resztę już grałem.

Ja mam pytanie do was czy ten klucz jest do aktywacji na Steam (z tego co kojarzę nie wszystkie są na tą platformę)?

Ja mam pytanie do was czy ten klucz jest do aktywacji na Steam (z tego co kojarzę nie wszystkie są na tą platformę)?

Ta tylko na steam.

To już następna edycja akcji Humble Indie Bundle, a przecież dopiero skończyła się akcja z THQ, czyż nie? Za co najmniej 1$ mamy kilka wspaniałych gier, czyli: Shank 2, The Binding of Isaac (+ dlc), Closure, Indie Game: The Movie (FILM), a jeżeli zapłacimy więcej niż (jak na razie) 6,26$, otrzymamy grę Dungeon Defenders Z WSZYSTKIMI DLC i grę Legends of Grimrock. Obie warte polecenia. Zapraszam do kupna Pozdrawiam!https://www.humblebundle.com/

Świetny bundle, uff dobrze, że ktoś to postnął, bo bym przegapił (ostatnie humble mnie jakoś nie przekonywały, więc nie śledziłem).

Nigdy nie słyszałem o takich grach, nie podobają mi się , nie kupie ich. Takie Indiaki Biedaki Cebulaki xD

Zawsze możesz też sciągnąć gry bezpośrednio ze strony humble.

Nie chciałby ktoś odkupić Dungeon Defenders+ DLC i Legend of Grimrocks w zestawie za 5$?

Zakupie specjalnie dla Dungeon Defenders i Legend of Grimrock.

Mam nadzieję, że do jutro średnia wpłacona spadnie.

a o co chodzi z tym

a jeżeli zapłacimy więcej niż (jak na razie) 6,26$, otrzymamy grę Dungeon Defenders Z WSZYSTKIMI DLC i grę Legends of Grimrock.

Płacąc dowolną kwotę otrzymujesz "standardowy" pakiet gier. A jesli zapłacisz więcej niż ileś, to dodatkowo dostaniesz jeszcze to.

Tak bardzo szczęśliwy. :D

Spodziewałem się, że mogą dodać fajne gry ale to przerosło moje oczekiwania; Dungeon Defenders i wszystkie DLC, Snapshot, Binding of Isaac z DLC (dobrze, że ostatnio nie zdążyłem kupić na wyprzedaży), Shank 2. I jeszcze przerwa świąteczna.

Rzygam tęczą !

Najlepiej wydane 2 dychy ever. ;]

ahh najpierw piękna promocja THQ teraz to , oczywiście że już kupione :D

Ja spędziłem w grze Dungeon Defenders 60h. A tylko 60h, bo dlc ograniczały możliwości, a ich było naprawdę sporo. Teraz można w pełni cieszyć się tą znakomitą grą :)

jak ktoś chce pograć w dunga razem pisać gie gie