Humble Jumbo Bundle

photo.jpg

Ruszył nowy bardzo interesujący bundel od Humble Bundle:

za minimum 1$ otrzymamy:

- Natural Selection 2

- Sanctum 2

- Magicka + DLC

powyżej średniej (jest ona zmienna):

- Garry’s Mod

- Orcs Must Die! 2 Complete Pack

- Serious Sam 3: BFE

Wszystkie gry są na Steam. Zwłaszcza interesujący jest sieciowy fps Natural Selection 2.

http://humblebundle.com/

można zaznaczyć, że do gier które kupimy powyżej średniej zostaną dodane jeszcze inne tytuły.

Hmm... opisze mi ktoś samego humblea? Bądź da linka do (zapewne istniejącego już) tematu?

Pay more than $3.90 i mam te 6 gier...? *total noob*

Bardzo ładna paczka! Jeżeli dobrze (mało) kumam.

Jeśli masz samą grę to doda ci do biblioteki do tej gry te same DLC. Jeśli chodzi o Magickę to są cztery: Caverns, Vietnam, Dungeon and Deamons, Fourm Registration Key(?).

Tak czasami tak robią, że dają do całego bundla 1 klucz, teraz do każdej gry jest osobny.

Teraz jest tak, ze bundle przypisuje sie do konta steam,tzn masz link do humbla jak zawsze, ale nie dostajemy cd keyow, tylko automatycznie dodaje nam sie gra do konta ale jesli masz juz jakas gre, to chyba mozesz ja oddac komus, logujac sie z innego konta steam

Paczuszka całkiem znośna,może zastanowię się nad zakupem.

Tak płacisz 1$ dostajesz tylko 3 tytuły, płacisz powyżej średniej (teraz 3.90$ ) i dostajesz 6 gier i jeszcze później zostanie dodana gra

Znaczy lepiej zaczekać na to co jeszcze potem zostanie dodane? ;)

Z tego co wiem i z tego jak zawsze było - jak kupisz za dolca do dostajesz wszystkie gry, które dochodzą później~ Jedyne co, to nie dostajesz tych za średnią, które są w puli na daną chwilę.

Jakiś czas temu zmienili politykę i żeby dostać bonusy trzeba kupić powyżej średniej.

Z tego co wiem i z tego jak zawsze było - jak kupisz za dolca do dostajesz wszystkie gry, które dochodzą później~ Jedyne co, to nie dostajesz tych za średnią, które są w puli na daną chwilę.

Czyli gry ze średniej znikną po jakimś czasie i będą inne?

nie.... teraz jest tak że za 1 dolar masz te podstawowe gry a za tą średnią +/- 4 dolce masz podstawowe + dodatkowe gry i te które zostają dodane po tygodniu, tyle w temacie.

Dodam, że nie kupienie tej paczki za przynajmniej tego dolara, jeśli ktoś zakłada choć najmniejszą szansę, że w którąś z tych trzech gier chciałby pograć to wielka strata... niecałe 4zł? nad czym się tu zastanawiać?!

Chociaż ja i tak jestem zwolennikiem kupowania każdej paczki powyżej średniej, bo wydać te 12-15zł na tyle gier to jest naprawdę nic

Dodatkowo jeśli ktoś ma złote serduszko to podbuduje go to, że wspiera organizacje charytatywne.

JA kupilem sobie za 1$ ciekawilo mnie natural selection i sanctum ^^

photo.jpg

Ruszył nowy bardzo interesujący bundel od Humble Bundle:

za minimum 1$ otrzymamy:

- Natural Selection 2

- Sanctum 2

- Magicka + DLC

powyżej średniej (jest ona zmienna):

- Garry’s Mod

- Orcs Must Die! 2 Complete Pack

- Serious Sam 3: BFE

Wszystkie gry są na Steam. Zwłaszcza interesujący jest sieciowy fps Natural Selection 2.

http://humblebundle.com/