Witam, czy znajdzie się jakas dobra duszyczka która odda gifta za symboliczną kwotę? :>
Piszę to ponieważ na paypalu zostało mi 2 zł. i nie mam za bardzo jak doładować a zależało by mi na tej grze:)
Witam, czy znajdzie się jakas dobra duszyczka która odda gifta za symboliczną kwotę? :>
Piszę to ponieważ na paypalu zostało mi 2 zł. i nie mam za bardzo jak doładować a zależało by mi na tej grze:)
Hej ja mogę ci oddać, bo mi zostały wszystkie gry oprócz zeno clash 2. Chcesz tylko killing floor?
Tak, tylko killing floor. Mogę zaoferowac the ship collection w zamian + zapłacić.
Hej ja mogę ci oddać, bo mi zostały wszystkie gry oprócz zeno clash 2. Chcesz tylko killing floor?
Podaj Pan cenę za Dwarfs!
ok to mój paypal to zax454@o2.pl nestore 2 zł w zupełności wystarczy. Za Dwarfs! 1 zł wystarczy. Żeby nie robić targowiska tu piszcie jak coś pw
poszła wiadomośc na pw, czekam na odpowiedź bądź jeśli możesz dodaj mnie na steam : entreal_
To jako, że już rozdaję za darmo, to kto będzie chciał zagrać w Zeno Clash to proszę o napisanie.