Humble weekly Sale Deadlic Entertainment

a-new-beginning-o.jpg

Tym razem w ramach co tygodniowej akcji w ramach Humble Bundle można zakupić świetne przygodówki

za minimum $0.01 (wersje steamowe od 1$):

- Edna & Harvey: Harvey’s New Eyes (Steam + DRM-free)

- A New Beginning: Final Cut (Steam + DRM-free)

- The Whispered World (Steam + DRM-free)

- The Chronicles of Shakespeare: Romeo & Juliet (DRM-free)

- The Chronicles of Shakespeare: A Midsummer Night’s Dream (DRM-free)

Powyżej $6:

- Deponia (Steam + DRM-free)

- Journey of a Roach(Steam + DRM-free)

- The Dark Eye: Chains of Satinav (Steam + DRM-free)

https://www.humblebundle.com/weekly

Słabiutki ten Humble. Znów odpuszczam ;(

Kusi Journey of a Roach w BTA, ale jestem lekko bez budżetów przez WB Humbla, Be Mine X i poprzedniego Weekly także pewnie wezmę podstawkę.

Genialne przygodowki, o pieknej oprawie graficznej i ciekawych historiach, do tego dobrze opowiedzianych. Szkoda tylko, ze nie w wersji polskiej, dlatego ja sobie odpuszczam, poniewaz w grze, gdzie tak wazna jest fabula, troche szkoda grac mi po angielsku, poniewaz nie wladam tym jezykiem w zadawalajacym stopniu.

Dzz, większość z gier jest na Steamie po polsku, jak np. a new beginning, czy edna :)

Kiedy mi zalezy najbardziej na The Whispered World i Deponia ;f. Ten pierwszy jest po ang, bo sprawdzalem, a potem juz ze zlosci i zalu tego drugiego nie zbadalem.

A new beginning juz gralem, bo bylo swego czasu w CDA i polecam wam te gre, nawet wtedy, kieyd nie jest sie fanem przygodowek, bo sma nim nie jestem, a przy tej pozycji bawilem sie wysmienicie!

Warto szlifować język żeby rozumieć coś z gier, bo trylogia Deponii jest fabularnie jednym z lepszych point n' clicków w jakie grałem.

Tak, zawsze warto szlifowac jezyk, jednak wole to robic na grach, gdzie fabula nie jest jedna z glownych przyjemnosci, a tylko pewnym dopelnieniem zabawy. A w takiej grze jak Deponia, gdzie historia jest tak istotna, to wole jednak czerpac ja w pelni, a na to nie pozwala mi jezyk. Cale szczescie ta gra dostepna jest w wersji polskiej, pudelkowej, wiec kiedys pewnie zagram : ).

a-new-beginning-o.jpg

Tym razem w ramach co tygodniowej akcji w ramach Humble Bundle można zakupić świetne przygodówki

za minimum $0.01 (wersje steamowe od 1$):

- Edna & Harvey: Harvey’s New Eyes (Steam + DRM-free)

- A New Beginning: Final Cut (Steam + DRM-free)

- The Whispered World (Steam + DRM-free)

- The Chronicles of Shakespeare: Romeo & Juliet (DRM-free)

- The Chronicles of Shakespeare: A Midsummer Night’s Dream (DRM-free)

Powyżej $6:

- Deponia (Steam + DRM-free)

- Journey of a Roach(Steam + DRM-free)

- The Dark Eye: Chains of Satinav (Steam + DRM-free)

https://www.humblebundle.com/weekly