Hunter Blade (nowy "Vindictus") - Przed chwilą ruszyła OPEN BETA!

To jeden z nielicznych dni, w którym naprawdę nie wiem, za co się zabrać. Z jednej strony ujawnienie darmowego DC, z drugiej Golden Age, z innej kwestia WoW’a, a nie należy zapominać o Hunter Blade, który właśnie dziś – na ich i moje nieszczęście - wybrał sobie dzisiejszy dzień na start Open Bety. Serwery r...

Wyświetl pełny artykuł

I to mi się podoba. A najbardziej te wielkie bronie, maja one pewien urok. A co do samej gry nie sądzę żeby przebiła Vindictus'a. Ale jak to mówią górale 'pożyjemy zobaczymy" ;)

Pierwsze co mi się rzuciło w oczy (w czasie oglądania filmiku), to powolny w porównaniu do Vindictusa bieg postaci i zadawanie ciosów. Chyba jednak poczekam, aż jakaś litościwa dusza ściągnie toto i napisze parę słów o różnicy między HB i V :)

To jeden z nielicznych dni, w którym naprawdę nie wiem, za co się zabrać. Z jednej strony ujawnienie darmowego DC, z drugiej Golden Age, z innej kwestia WoW’a, a nie należy zapominać o Hunter Blade, który właśnie dziś – na ich i moje nieszczęście - wybrał sobie dzisiejszy dzień na start Open Bety. Serwery r...

Wyświetl pełny artykuł