Hurtownia

Witam, szukam hurtowni w której mógłbym zaopatrzyć sklep w:

-Gry (PC,Konsole)

-Komputery (Obudowy, podzespoły)

-Akcesoria (Klawiatury, głośniki, słuchawki)

-Konsole

-Monitory

Krótko mówiąc pełne wyposażenie dla fanów gier jak i zwykłych konsumentów.

Postanowiłem zapytać tutaj bo być może któryś z użytkowników pracuje bądź pracował w takiej hurtowni i może z czystym sumieniem ją polecić oraz na tym skorzystać.

Zależy mi na hurtowni w okolicy Warszawy. Z przystępnymi cenami oraz szerokim asortymentem. Również mogę skorzystać z usług kilku firm.

Komentarze typu "Pójdę do Saturna i tam mogę kupić" proszę sobie darować. Wiem że konkurencja jest dość duża ale to nie ma znaczenia.

Uprzedzam, że nie pracowałem w hurtowni ani w sklepie komputerowym.

Wydaje mi się, że "Apollo" jest hurtownią i zaopatrują sklepy - nie wiem jak ceny i szczegóły(Ot, może Ci się przyda informacja)
Myślę, że też jest możliwość "współpracy" ze znanymi markami sklepów komputerowych, lecz nie wiem czy Cię to interesuje i czy jest to dostępne od tak - w każdym razie spróbuj się dowiedzieć w tym temacie - może X-media(dobry sklep komputerowy), może komputronik(już mniej...)?
A poszperałem trochę i na jednym z forów znalazłem taką o to wypowiedź:
"Co do hurtowni to przegladnij: TechData, Incom, Action, AB, GNT, Pronox.. kolejnosc przypadkowa. "

Dzięki za odpowiedź. Większość z nich już sprawdziłem, od części czekam na odpowiedź. Ktoś wie coś jeszcze?

@edit.

Najbardziej pasowała by mi współpraca z firmą BINO. ktoś coś słyszał ? kupował u nich ? firma z Krakowa.

Wyglądają dość profesjonalnie.

Witam, szukam hurtowni w której mógłbym zaopatrzyć sklep w:

-Gry (PC,Konsole)

-Komputery (Obudowy, podzespoły)

-Akcesoria (Klawiatury, głośniki, słuchawki)

-Konsole

-Monitory

Krótko mówiąc pełne wyposażenie dla fanów gier jak i zwykłych konsumentów.

Postanowiłem zapytać tutaj bo być może któryś z użytkowników pracuje bądź pracował w takiej hurtowni i może z czystym sumieniem ją polecić oraz na tym skorzystać.

Zależy mi na hurtowni w okolicy Warszawy. Z przystępnymi cenami oraz szerokim asortymentem. Również mogę skorzystać z usług kilku firm.

Komentarze typu "Pójdę do Saturna i tam mogę kupić" proszę sobie darować. Wiem że konkurencja jest dość duża ale to nie ma znaczenia.